Arad

Oferta de toamna la gama de prize Bachmann

Oferta de toamna la gama de prize Bachmann

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
99 LEI
Categorie
Anunturi instalatii electrice
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
378

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Oferta la gama de prize Bachmann

Ritmul rapid al schimbărilor din industria IT înseamnă că trebuie găsite noi soluții tot timpul. Ca producător inovator, suntem alegerea numărul unu în ceea ce privește furnizarea de concepte de alimentare personalizate pentru dulapurile de comandă, pentru a numi doar un exemplu. Siguranța și funcționalitatea perfectă sunt asigurate de componente electronice integrate de înaltă calitate, inclusiv protecție la supratensiune, filtre de rețea și frecvență, master & slave etc.

Dacă aveți o proprietate în stil vintage, cu tavane înalte, piese scumpe sau artă pe pereți și mobilier de epocă, întregul aspect al camerei va fi distrus dacă vă potriviți prize și comutatoare ieftine din plastic alb. Și dacă aveți o cameră în stil contemporan, armăturile electrice de epocă ar putea părea la fel de deplasate. Gândiți-vă la stilul de decor pe care îl aveți, înainte de a vă gândi la finisaj. Unele finisaje obișnuite precum cromul periat și cromul lustruit se pot potrivi atât cu stilurile contemporane, cât și cu cele tradiționale. Nichelul negru tinde să se potrivească camerelor moderne, mai ales dacă aveți mobilier negru sau electronice.

Fitingurile din alamă veche și bronz antic se potrivesc proprietăților perioadei, la fel ca alama lustruită și lustruită, deși lustruitul este destul de versatil în modul în care se poate potrivi și în noile construcții moderne. Multe construcții noi moderne cu un decor neutru tind să fie echipate cu fitinguri cromate sau albe, care nu tind să facă o declarație precum fitingurile precum alama și nichelul negru, dar sunt mult mai neutre.

Filtre anunt

Electrice: Prize si intrerupatoare