Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Oferta croaziera MSC World Europa

Oferta Croaziera MSC WORLD EUROPA

Detalii anunt turism

Telefon
0726189183, 0724082802, 0722676450
Social links
Categorie
Anunturi turism
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
422

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt turism

Oferta croaziera MSC World Europa


Prin cunoascuta agentie de turism Lang Travel din Arad puteti opta pentru oferta de croaziera MSC World Europa. Savurează frumusețea vieții de pe puntea unui vas de croazieră și pornește într-o călătorie multi-destinații în care să te bucuri de peisaje inedite, plaje aurii și ape de un albastru limpede. Momentele de neuitat vin atunci când lași viața să te surprindă! Itinerariul poate fi pe porturi precum: Alicante, Spania - Barcelona, Spania - Genova, Italia - Marseille, Franta - Olbia, Italia - Port Mahon, Menorca, Spania.

Tariful include: cazare la bord în cabina aleasă cu pensiune completă, acces la activitatile de la bordul navei, Muzica live, show-uri, utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca, cinematograful in aer liber. Taxa de port inclusa.

Filtre anunt turism

Destinatii oferite: Franta, Italia, Spania

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro