Arad

Obtinerea unui pret mai bun pentru un apartament in Arad

Obtinerea unui pret mai bun pentru un apartament in Arad

Detalii

Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 7 luni si 3 zile
Vizualizari
1127

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In cazul in care doriti sa va achizitionati un apartament in Arad si ati ajuns la partea de negociere, e cazul sa scoateti armele grele si sa cereti sa va arate certificatul enegetic al apartamentului. Iar daca nu stiti ce inseamna asta, e deja un minus mare in negociere. Ei bine, haideti sa va ajutam cu aceasta informatie.

Certificatul energetic este obligatoriu de cativa ani pe piata din Romania, in urma unei directive a Uniunii Europene din anul 2010, introdusa in legea din Romania in anul 2011. Va arata care este eficienta energetica a cladirii pe care doriti sa o cumparati, ajutand sa determinati daca mai sunt necesare modificari la aceasta pentru o mai buna eficienta energetica si oferindu-va posibilitatea de negociere cu proprietarul.

Daca proprietarul nu are certificat energetic Arad, puteti sa il indrumati catre Certific.ro pentru achitizionarea unui astfel de certificat. Poate sa intre simplu pe site si sa lase un numar de telefon sau poate sa viziteze pagina de contact pentru a suna direct. Orice varianta e buna.