Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Noutati la Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasa pregatitoare si clasele I-IV!

Noutati la Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasa pregatitoare si clasele I-IV!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
1445

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Noutăţi la Proiectul Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul, clasa pregătitoare şi clasele I-IV!

Nou! În acest an şcolar, subiectele Proiectului Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul, clasa pregătitoare şi clasele I-IV, se găsesc în cartea Matematică Distractivă, aprobată prin OMEN nr. 3022/08.01.2018. Testarea va avea loc sâmbătă, 24 martie 2018.
Responsabilul de proiect din centrele de testare transmite numărul de elevi înscrişi pe clase până vineri, 9 martie 2018. Înscrierea se poate face online pe www.cangurul.ro, la adresa de e-mail inscrieri@cangurul.rosau la numerele de telefon 0212434035 şi 0212434036.
La Proiectul Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul ,elevii din clasa pregătitoare vor primi un test sub forma unor puzzle-uri cu 18 abţibilduri. Participanţii din clasele I, a II-a şi a III-a vor primi câte un test format din 24 de probleme. Elevii din clasa a IV-a vor primi un test format din 30 de probleme. La proba de baraj se vor califica numai elevii din clasa a IV-a, cu cele mai mari punctaje. O comisie de validare a rezultatelor va analiza clasamentele, matricele de răspuns ale elevilor, oglinda clasei şi va desemna elevii calificaţi la proba de baraj. Pentru informaţii suplimentare privind testarea şi modul de organizare a acesteia, vă recomandăm să citiţi cu atenţie Regulamentul afişat pe site-ul www.cangurul.ro.
Toţi participanţii vor primi câte o medalie şi participarea gratuită la concursul "Întreabă şi câştigă".
Câştigătorii probei naţionale de baraj vor primi premii.
Profesorii organizatori vor primi: acces la analiza oferită fiecărui elev, statistici ale rezultatelor obținute pe plan județean și național, diplome și adeverințe.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro