Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Modele variate de geci reflectorizante într-un singur loc!

Modele variate de geci reflectorizante într-un singur loc!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Edcora
Vizualizari
586

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Esafe.ro este un magazin online care comercializează încă din anul 2011 echipamente de protecție foarte diversificate de foarte bună calitate. Acestea sunt fabricate în conformitate cu normele de securitate europene, inclusiv. Pentru siguranța dumneavoastră, vă recomandăm să întrebați punctual despre standardele fiecărui produs în parte.

De ce o afacere în domeniul echipamentelor de protecție de foarte bună calitate?
Într-o societate modernă, viața oamenilor are prioritate. Există foarte multe meserii riscante care expun oamenii la pericole diverse. Acestea pot fi mici, mari sau medii. Grija față de oameni și protejarea cu simț de răspundere a vieții lor reprezintă un lucru de bun simț astăzi. În felul acesta pot fi cu succes evitate accidente importante care, chiar dacă nu vor fi letale, pot avea consecințe foarte grave asupra persoanelor care lucrează în medii de lucru riscante precum și asupra familiilor lor.

Așadar, oferta magazinului online Esafe.ro este dedicată celor care acordă o atenție sporită protecției oamenilor care lucrează în medii riscante care se pot accidenta foarte ușor. Cele mai importante categorii de produse comercializate de această companie profesionistă sunt următoarele: îmbrăcăminte de protecție, încălțăminte de protecție pentru lucru, echipamente pentru protecția persoanelor care lucrează la înălțime, echipamente pentru protecția capului, diferite tipuri de scule, mănuși de protecție, etc.

IMPORTANT!! În acest moment există foarte multe categorii de produse la reducere. Consultați în acest moment oferta companiei pentru a vizualiza ofertele care vă pot avantaja!

Echipamente de protecție reflectorizante
Echipamentele reflectorizante cresc foarte mult vizibilitatea lucrătorilor. Acest lucru înseamnă șanse mai mici de apariție a accidentelor.

Jachetă fleece reflectorizantă REF401 – ARDON

Este un model modern de geaca reflectorizanta foarte comodă. Geaca este căptușită cu plasă 100% din poliester, 60 g/m2. Mânecile sunt, de asemenea căptușite și ele. Are benzi reflectorizante pe ea, două buzunare cu fermoar și 1 buzunar intern. Modelul acesta este fabricat de către firma ARDON care este renumită în producerea de echipamente de protecție de foarte bună calitate.

Jachetă lungă reflectorizantă 2 în1 (fleece detașabil) – Maxwell Reflex

Pentru că sezonul de iarnă se apropie din ce în ce mai mult, vă recomandăm să cumpărați acest produs de foarte bună calitate pentru persoanele care vor lucra afară, în condiții de temperaturi foarte scăzute. Este prevăzută cu benzi reflectorizante, se închide cu fermoar. Este o jachetă dublată cu fleece intern detașabil. Inclusiv pe mâneci sunt cusute benzi reflectorizante. Deci, vizibilitatea celor care o vor purta va fi foarte bună. Poate fi purtată și pe ploaie sau ninsoare deoarece are glugă.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse incluse în oferta actuală a magazinului online Esafe.ro. Este util pentru dumneavoastră să studiați toată oferta acestei companii dacă sunteți chiar acum în căutarea de echipamente de protecție de foarte bună calitate. Sunt foarte multe produse cu prețuri reduse în această perioadă!

Compania vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a returna produsele cumpărate dacă nu sunt pe placul dumneavoastră în termen de 30 de zile. Pentru acest lucru va trebui să îndepliniți anumite condiții. Toate informațiile principale de care aveți nevoie sunt postate în mod foarte vizibil pe site-ul Esafe.ro!

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro