Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Mobilierul de sticla comandat de la Securit International

Mobilierul de sticla comandat de la Securit International

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1504

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Elementele arhitecturale, precum sticla, sunt la mare cautare in ziua de azi, inclusiv pentru cele mai putin obisnuite. Tot mai multe persoane apeleaza la mobiler din sticla in detrimentul celui confectionat din diferite tipuri de lemn masiv. Securit International realizeaza mobiler din sticla la comanda, astfel incat sa indeplineasca toate cerintele clientilor care apeleaza la serviciile companiei.

Usor de transportat


Mobilierul din sticla are avantajul ca este mult mai usor de transportat fata de cel din lemn. In plus, cu toate ca pare fragil, multe dintre componentele acestuia prezinta sticla securizata in locul celei normale, ceea ce ii asigura capacitatea de sustinere de care este nevoie.

Calitate la preturi accesibile


Pe langa faptul ca este usor de transportat, un mobilier din sticla poate fi curatat si intretinut extrem de usor. Datorita suprafetei din care este realizat, acesta are si un nivel de accesibilitate ridicat, din punct de vedere financiar. Stilul modern este implementat in casa cu mobiler din sticla Mobilierul din sticla este considerat de catre designeri un adevarat simbol al stilului modern. in plus, acesta este apreciat si datorita elegantei. Alaturi de scarile din sticla securizata, care, de asemenea, pot fi comandate de la Securit International, mobilierul din sticla poate oferi unei case un aspect fresh, curat, organizat, mai sustin designerii.

Masa din sticla pentru servirea cafelei

Probabil ca una dintre cele mai utilizate piese de mobilier confectionata din sticla este cea care poate fi gasita cu usurinta intr-o camera utilizate drept living, cu scopul de a fi suport pentru servirea cafelei. Masutele din sticla au aparut si au fost utilizate pentru acest scop, dar, ulterior, rolul lor a devenit din ce in ce mai divers.

Mobilier din sticla pentru depozitarea cartilor

Mobilierul din sticla poate fi reprezentat si de acela pe care il utilizam in camera destinata lucrului de acasa, adica intr-un birou personal din cadrul acesteia. Sticla ofera rafinamentul necesar unui astfel de spatiu. In acelasi timp, sticla asigura suportul necesar pentru obiectele de birotica.

De ce mobila de sticla de la Securit International?

Este adevarat ca, atat in mediul online, cat si in cel din afara acestuia, exista numeroase firme care se ocupa cu fabricarea mobilierului din sticla. Cu toate acestea, experienta, mai mare de 25 ani in comercializarea si fabricarea de obiecte din sticla, ne recomanda ca prima optiune pentru cei care-si doresc mobilier din sticla. De asemenea, parteneriatele de succes cu firme din Germania si Polonia, recunoscute la nivel international pentru calitatea produselor pe care le furnizeaza, sunt un alt motiv pentru achizitionarea mobilierului din sticla de la noi.

Securit International, furnizorul preferat al marilor centre comerciale

De-a lungul anilor, Securit a furnizat mobilier din sticla pentru realizarea unui numar mare de proiecte pentru diferite magazine cu impact mare din Capitala, ca de exemplu Baneasa Shopping City, respectiv Unirea Shopping Center. In plus, serviciile companiei au fost solicitate si de alte proiecte imobiliare de pe teritoriul tarii, precum Primaria din Navodari si Hotel Palace din Sinaia. In aceste proiecte,

Securit International a avut posibilitatea sa utilizeze experienta castigata in decursul anilor si a reusit sa satisfaca, pana la cea mai mica cerinta, asteptarile clientilor care au avut incredere in serviciile acesteia si in produsele oferite. Pe langa experienta in domeniu, promptitudinea a fost, de asemenea, un atuu al echipei Securit International.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro