Arad

Mobila la comandă - un trend ascendent

Mobila la comandă - un trend ascendent

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1533

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Există în momentul de faţă o serie de avantaje incontestabile ce recomandă mobila la comandă în detrimentul pieselor de mobilier realizate în serie. Din acest motiv trendul pe această piaţă a fost şi este unul ascendent de la o perioadă la alta.

Atuurile mobilei la comandă, indiferent că este vorba de mobilă de bucătărie, mobilier bucatarie, mobilă dormitor sau orice altă piesă de mobilier cu destinaţie precisă, încep cu faptul că acest tip de mobilă se potriveşte perfect indiferent de specificaţii. Spre deosebire de mobila realizată în serie care uneori nu se încadrează în spaţiu perfect, rămânând spaţiu neutilizat eficient, mobila la comandă concepută conform specificaţiilor clientului maschează ceea ce se doreşte a fi mascat, se încadrează perfect şi eficientizează utilizarea spaţiului.

Poate să pară foarte simplu şi uşor să comanzi acea piesă de mobilier dorită. Îţi va fi livrată acasă, însă de multe ori după ce o asamblezi nu mai pare să arate la fel precum arăta în fotografiile de prezentare. În plus, nici nu se aşează bine – ori ocupă prea mult din spaţiu, ori rămâne spaţiu neutilizat. Din aceste motive simple mobila la comandă a cunoscut un interes crescut în rândul cumpărătorilor. Trendul în momentul de faţă se orientează mai mult spre un stil minimalist şi practic, însă preferinţele diferă. Arta Mobilei caută să aducă o explicaţie la orientarea spre nou a cumpărătorilor.

Holul a reprezentat şi reprezintă şi în momentul de faţă locul unde sunt întâmpinaţi oaspeţii. În zilele noastre însă, în special în apartamente, nu mai există acum doar un cuier simplu. Etajere sau dulapuri, sisteme noi, chiar dressinguri completează acel peisaj în care vor fi întâmpinaţi musafirii. Mobila de bucătărie este acum modernizată la rândul său.

Dacă aparatura electrocasnică ocupa în trecut prea mult spaţiu, acum prin posibilitatea oferită de mobilierul la comandă oricine poate să îşi personalizeze aşezarea frigiderului ori aragazului prin încastrare în mobilă. De aici un dublu avantaj: se eficientizează spaţiul şi se creează şi un aspect plăcut al bucătăriei, care începe să devină tot mai mult un living, schimbându-şi rolul treptat. Majoritatea românilor aleg o bucătărie deschisă şi mobilată modern, cu electrocasnicele încorporate şi mascate de mobilier, pentru a obţine o zonă multifuncţională în care pot să îşi întâmpine invitaţii, în care pot găti sau în care se pot relaxa.

Mobila de living cunoaste aceleaşi tendinţe. Păstrând o linie minimalistă dar aspectuoasă, mobilierul pentru living realizat la comandă creează impresia unui spaţiu extins. La fel şi mobila pentru dormitor ce însumează necesarul de odihnă şi confort poate fi realizată exact după specificaţiile clientului, la comandă. Dulapuri cu uşi culisante, accente metalice ori sisteme de oglinzi sunt doar câteva dintre inovaţiile propuse, câteva dintre preferinţele cumpărătorilor.

Acceptând în cele din urmă inovaţia şi trecând de la stilul clasic, tradiţional, cu mobilier masiv şi de stil vechi, românii apelează din ce în ce mai mult la soluţia mobilei la comandă pentru a-şi decora locuinţele. Arta Mobilei vine în sprijinul acestei nevoi şi pune la dispoziţia doritorilor o gamă largă de piese de mobilier ce pot fi 100% personalizate şi adaptate conform spaţiului în care vor fi plasate.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306