Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor arădeni la sfârșit de săptămână

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor arădeni la sfârșit de săptămână

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
4762

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au fost angrenate, în acest sfârșit de săptămână, în misiuni care au avut drept scop creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, cu o medie zilnică de 100 jandarmi, atât pentru misiunile de ordine publică cât și pentru cele de pază și protecție instituțională.

Astfel, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, normelor privind pescuitul și acvacultura și fapte de comerț ilicit. Pentru aceste contravenții, au fost aplicate 22 sancțiuni în valoare totală de 7.300 lei.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul a 9 infracțiuni, constatate independent și în cooperare cu poliția.

Fapte de încălcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi

În zilele de 21 și 22 iulie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, pe timpul executării serviciului de ordine și siguranță publică, au depistat în zona Pieței ”Mihai Viteazul” din municipiul Arad, două persoane care ofereau trecătorilor spre comercializare, țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Jandarmii au luat măsura identificării persoanelor, în speță doi bărbați cu vârsta de 39 respectiv 64 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad. La controlul efectuat, asupra persoanelor au fost găsite 130 pachete cu țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării pachetelor cu țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de ,,Colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României modificată prin O.U.G. nr. 54/2010.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro