Arad

Misiunea Aradeni.ro

Detalii

Web
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/
Social links
Categorie
Despre Aradeni.ro
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
10841

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sub moto-ul "Punem Aradul sub lupa", Aradeni.ro isi propune sa inglobeze informatii existente online cu informatii care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil, usor de navigat.

De asemenea ne-am propus sa strabatem Aradul in lung si in lat si sa verificam informatiile din online cu ceea ce exista pe "teren". Pentru a deveni un site de referinta in Arad aducem imbunatatiri pe toate domenile de activitate, reusind sa realizam pe langa sectiunea de Firme, un Index de Persoane ce promoveaza persoanele fizice si care cuprinde in prezent o lista complexa si utila cu: doctori, avocati, notari, profesori, evaluatori, instructori auto, iar cu ajutorul dumneavoastra dorim sa facem cunoscuti si mesteri pentru casa demni de recomandat: instalatori, faiantori, zugravi, tamplari, electricieni etc.

Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei. Nu am omis nici frumusetea orasului Arad de odinioara si am reusit sa oferim in imagini prin intermediul sectiunilor Obiective Turistice si Parcuri o particica din ce inseamna orasul de pe Bega si mandria de a spune ,,SUNT ARADEAN''