Arad

Minivacanță în siguranță

Minivacanță în siguranță

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
633

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În minivacanța ce urmează, jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de ,,Învierea Domnului”, în zona lăcașelor de cult, atât din municipiu cât și din județul Arad.

De asemenea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad va adopta un set de măsuri și acțiuni specifice pentru siguranța cetățeanului, urmărindu-se prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a celor care aduc atingere normelor de conviețuire socială. Totodată, în această perioadă vom fi prezenți în zonele de agrement și în locurile aglomerate (piețe, târguri și oboare) din zona de competență teritorială

Pentru a preveni apariția unor situații care pot duce la tulburarea ordinii publice, Jandarmeria Arad recomandă tuturor participanților la manifestările prilejuite de Sărbătorile Pascale și ziua de 1 Mai, să respecte indicațiile echipajelor de jandarmerie aflate în teren și să evite implicarea în conflicte. Atunci când cetățenii au cunoştinţă despre săvârşirea de fapte antisociale, sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor sau pot apela numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.