Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Milucon.ro - Hidroizolatii fundatii de inalta calitate dovedita de profesionisti

Milucon.ro - Hidroizolatii fundatii de inalta calitate dovedita de profesionisti

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1791

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sunteti in cautare de siguranta si confort in cadrul unitatii dvs. de locuit? Atunci cu siguranta veti beneficia de pe urma serviciilor de instalare hidroizolatii fundatii disponibile prin intermediul firmei MILUCON. Fundatia este elementul cel mai important al oricarei constructii. Aceasta este baza sau suportul oricarui tip de constructie si, de aceea, trebuie sa asiguram cel mai solid fundament astfel incat sa fim siguri ca investim intr-un viitor plin de siguranta.

O echipa de profesionisti este gata oricand sa preintampine problemele dvs. prin utilizarea unor materiale de calitate de la cei mai importanti producatori din domeniul constructiilor pentru realizarea unor hidroizolatii pentru fundatii care sa garanteze stabilitate si siguranta.

Informatii esentiale despre hidroizolatii fundatii
Inainte de construirea unei fundatii, trebuie luate in considerare operatiile de curatare si pregatire a straturilor de suport pentru hidroizolare. Firma Milucon.ro asigura servicii calitative si un proces sigur pentru crearea oricarui tip de hidroizolatii fundatii ce dispune de un element principal ce consta in etapa de amorsare a suprafetei, urmata de aplicarea unui strat sub forma de membrane, ciment impermeabil si cauciuc lichid. Procesul se incheie cu aplicarea protectiei sub forma de hidroizolatie. Fiecare etapa in parte trebuie respectata cu multa atentie pentru ca hidroizolatia sa respecte garantia lucrarilor de hidroizolatii, garantata de personalul calificat de la Milucon: intre 5 si 15 ani. Pentru ca proiectul dvs. sa respecte toate normele de siguranta, compania Milucon dispune de un inginer coordonator pentru fiecare proiect in parte.

Singuranta fundatiei este asigurata de Milucon.ro
Atunci cand derulam un proiect ce implica constructia unei case trebuie sa tinem cont de stabilitatea fundatiei care, construita corect si hidroizolata corespunzator, va impune o rezistenta adecvata tipului de constructie fara a mai fi nevoie, in viitor, de alte interventii de reperatii sau intretinere. Hidroizolatii aplicate fundatiilor ajuta constructia sa isi pastreze toate elementele intacte, mai ales in contact cu infiltratiile apei.
Cele mai importante caracteristici ale hidroizolatiilor pentru fundatii si riscurile asociate cu realizarea unor structuri neprofesionale:

  • Hidroizolatii fundatii prezinta diferite grade de durabilitate in functie de tipul de material ales destinat etansarii. Tipurile principale de materiale utilizate pentru etansare sunt: membranele bituminoase, membranele din PVC, cauciucul EPDM si cimenturi speciale pentru impermeabilizare si mortare. Toate aceste materiale se aplica direct pe elementele fundatiei si asigura o suprafata prin care apa sau alti factori nocivi nu pot afecta fundatia si implicit constructia;
  • Echipa Milucon va recomanda ca in zonele ferestrelor de la subsoluri sa fie montate sisteme speciale de colectare a apelor pluviale care asigura accesul in jurul constructiei mai ales ca aceste sisteme sunt racordate la reteaua de canalizare a strazii;
  • Un risc asociat cu lucrari lipsite de profesionalism consta in faptul ca unii muncitori aleg sa sape in jurul imobilului, pe langa soclul acestuia, fapt ce ingreuneaza numeroasele actiuni de fundamentare a hidroizolatiei deoarece in jurul imbilelor exista tevi de canalizare si cabluri, iar stabilitatea constructiei este slabita tocmai pentru ca acestia nu reusesc sa ia in calcul toate riscurile asociate cu construirea unei fundatii.

Apelati cu incredere la firma MILUCON pentru a beneficia de cele mai avantajoase preturi si servicii de calitate

Accesati site-ul milucon.ro si consultati un partener de incredere pentru siguranta constructiilor dvs. Pentru informatii sau consultanta gratuita telefonati la numarul: 0766419049.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389