Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

Milenium D&D

Milenium D&D

Detalii sala evenimente

Adresa
Arad, Strada Dorobantilor, nr. 37-41
Telefon
0720052287
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
3975

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Milenium D&D Arad

Fie ca v-ati hotarat sa va casatoriti sau sarbatoriti o zi onomastica sau un botez; fie ca organizati un eveniment corporat ori aveti de sustinut o conferinta sau un seminar, salonul nostru de evenimente este solutia ideala. Prin atmosfera deosebita, eleganta si rafinament, locatia raspunde celor diverse cerinte.

Capacitatea de aproximativ 250 de persoane ofera conditii optime pentru desfasurarea de evenimente mari, pe de alta parte insa, prezenta unui restaurant cochet ofera un spatiu prielnic evenimentelor mai intime. In cadrul bucatariei complet utilate la cele mai inalte standarde, echipa noastra de specialisti se asigura ca invitatii dumneavoastra vor avea parte de un rasfat culinar.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Parcare, Sala botez, Sala de evenimente, Sala de nunta
Numar de locuri: peste 200