Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Men Tour - Confort si siguranta pe rutele europene

Men Tour- Confort si siguranta pe rutele europene

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1318

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transportul este o parte importanta a vietii de zi cu zi. Daca te deplasezi dintr-un oras in altul sau dintr- o tara in alta, indiferent ca motivul este legat de o intalnire de afaceri, o vacanta sau te duci la locul de munca, atunci transportul este nevoia minima de baza. O companie de transport care opereaza rute internationale, trebuie aleasa cu intelepciune pentru ca e vorba de siguranta si de confort. Autocarele, autobuzele, microbuzele, toate vehiculele trebuie sa treaca printr-o verificare riguroasa a sigurantei inainte de fiecare calatorie, asigurand cel mai inalt nivel posibil de control al calitatii. Toata lumea vrea sa se bucure de o calatorie cu tot confortul si nu poti obtine toate aceste facilitati de la toate companiile de transport.

Men Tour stie ca este important sa ai in mod constant un nivel inalt de siguranta, fiabilitate si mijloace de transport moderne, in timp ce te deplasezi spre destinatia dorita. Astfel, bazandu-se pe aceste puncte importante, compania si-a inceput activitatea de transport persoane international, operand pe rute precum Romania- Anglia, dar si spre Germania, Olanda, Luxemburg, Belgia, Austria si retur in cazul tuturor. Plecarile spre Anglia se fac in 2 zile ale saptamanii, joi si vineri, iar returul se face in zilele de sambata si duminica. La drumurile dus- intors pasagerii beneficiaza de reduceri bune.

Compania ofera preturi corecte, soferi experimentati si microbuze care vor satisface cel mai bine nevoile pasagerilor si ofera satisfactia deplina a clientilor. Soferii profesionisti ajuta la reducerea traficului, ceea ce ajuta pasagerii sa ajunga la timp. Dedicarea intregii echipe pentru siguranta calatorilor si atentia acordata serviciilor este motivul pentru care clientii existenti se intorc si recomanda si altora Men Tour. Microbuzele detinute de catre societate sunt noi, fabricate in anul 2016, marca Merces Sprinter si sunt dotate cu sirocou, TV si aer conditionat.

Pe langa serviciul de transport persoane, Men Tour transporta colete si masini pe platforma. In cazul coletelor, acestea se ridica de la domiciliul clientului si se transporta pana la destinatia ceruta. Luni, marti, miercuri si joi, se ridica pachetele din tara noastra, iar in Anglia, coletele se ridica in zilele de vineri, sambata si duminica. Pretul acestora se calculeaza in functie de volum, nu in functie de kilogramele pe care le au.

Serviciul de transport masini pe platforma are preturi incepand de la 400 lire pentru ruta Anglia- Romania si de la 200 de lire in sus pentru ruta Romania- Anglia.

Indiferent de care serviciu ai nevoie, nu ezita sa apelezi la Men Tour, o companie serioasa, de incredere care ofera confort si siguranta pasagerilor sai.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro