Arad

Medicina muncii la Centrul Medical Alfamed

Medicina muncii la Centrul Medical Alfamed

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
69

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Centrul Medical Alfamed cu sediul principal în Timișoara este un centru dedicat în special serviciilor de medicina muncii. Suntem o echipă de profesioniști care vă pune la dispoziție servicii complete de medicina muncii, o echipă pluridisciplinară care include medici de medicina muncii, psihologi avizați în psihologia muncii și organizațională, laboratoare pentru prelucrarea analizelor medicale precum și echipa din domeniul sănătății și siguranței în muncă.

Centrul Medical Alfamed Timișoara vă pune la dispoziție un departament special dedicat serviciilor de medicina muncii. Oferim societăților comerciale servicii complete de medicina muncii prin echipa multidisciplinară formată din medici de medicina muncii, psihologi avizați în psihologia muncii și organizațională și asistenți medicali generaliști. Echipa de la call-center este formată din profesioniști care vă vor ajuta cu informațiile necesare.

Departamentul de medicina muncii din cadrul Centrului Medical Alfamed Timișoara va fi în contact permanent cu societatea dumneavoastră pentru menținerea sănătății la locul de muncă a angajaților dumneavoastră. În vederea optimizării calității serviciilor de medicina muncii, totalitatea investigațiilor necesare eliberării fișei de aptitudine în scopul angajării se realizează în cadrul centrului nostru.

Serviciile de medicina muncii pot fi desfășurate atât la sediul nostru din Timișoara, cât și la sediul societății dumneavoastră. Ne asumăm responsabilitatea în ceea ce privește calitatea serviciilor de medicina muncii desfășurate pe teren, la sediul societății dumneavoastră, beneficiile fiind doar ale dumneavoastră. Nu veți fi nevoiți să stopați procesul tehnologic, să scoateți angajatul de la locul desfășurării activității, veți economisi timp și veți crește randamentul, deoarece medicul de medicina muncii va face cu această ocazie și organizarea locului de muncă și identificarea factorilor de risc profesional.

Medicul de medicina muncii are responsabilitatea de a orienta și reorienta profesional angajatul societății dumneavoastră. Anumite afecțiuni sunt contraindicate în desfășurarea anumitor activități.

Specialiștii de medicina muncii din cadrul Centrului Medical Alfamed Timișoara vă pun la dispoziție servicii în vederea efectuării examenului medical la angajare, la adaptare, la examinarea periodică, la reluarea muncii obligatorii în toate domeniile de activitate: curierat, pază și protecție, confecții, construcții, IT, HORECA, sector alimentar etc.

O atenție deosebită acordăm salariatelor însărcinate în vederea efectuării informării și raportului privind salariata însărcinată conform OU 96/2003.