Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

McDonald's Streetball Tour - Arad

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
1634

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 13 septembrie 2008 - Duminica 14 septembrie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Stim ca ti-a fost dor de spectacol... de aceea te asteapta 2 zile de streetball, muzica, distractie, concursuri, premii.... adica urmeaza McDonald's Streetball!

Te invitam in perioada 13-14 septembrie in parcarea terenurilor de tenis SUBCETATE din Arad (vis-a-vis de strandul Neptun) sa participi la spectacol. Inscrieri pana pe 11 septembrie la tel. 021.211.66.33 / 34 sau 35 sau la adresa de email evenimente@sportimage.ro, la una din cele 3 categorii: pana in 14 ani, 14-18 ani si peste 18 ani (fete si baieti).

Fiecare echipa trebuie sa contina 3 jucatori (optional si o rezerva). Intr-o echipa nu poate juca mai mult de un jucator profesionist din Divizia A.

Turneul ajunge in acest an in 12 orase: Brasov, Pitesti, Iasi, Bacau, Timisoara, Cluj-Napoca, Mamaia, Baia Mare, Ploiesti, Arad, Bucuresti si Craiova.