Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

McDonald's Streetball Tour - Arad

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1545

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 13 septembrie 2008 - Duminica 14 septembrie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Stim ca ti-a fost dor de spectacol... de aceea te asteapta 2 zile de streetball, muzica, distractie, concursuri, premii.... adica urmeaza McDonald's Streetball!

Te invitam in perioada 13-14 septembrie in parcarea terenurilor de tenis SUBCETATE din Arad (vis-a-vis de strandul Neptun) sa participi la spectacol. Inscrieri pana pe 11 septembrie la tel. 021.211.66.33 / 34 sau 35 sau la adresa de email evenimente@sportimage.ro, la una din cele 3 categorii: pana in 14 ani, 14-18 ani si peste 18 ani (fete si baieti).

Fiecare echipa trebuie sa contina 3 jucatori (optional si o rezerva). Intr-o echipa nu poate juca mai mult de un jucator profesionist din Divizia A.

Turneul ajunge in acest an in 12 orase: Brasov, Pitesti, Iasi, Bacau, Timisoara, Cluj-Napoca, Mamaia, Baia Mare, Ploiesti, Arad, Bucuresti si Craiova.