Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Maslen

Maslen

Detalii firma

Adresa
Arad, Calea Radnei nr. 127
Telefon
0722579642
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
2613

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Maslen Arad - producator de tigla metalica si tabla cutata trapezoidala

Societatea Maslen SRL este un producător modern de acoperişuri metalice şi sisteme pluviale. Programul său de producţie este reglementat de normele Uniunii Europene, ceea ce garantează produse de înaltă calitate. Societatea Maslen SRL a fost fondată în anul 2008, în oraşul Nădlac, judeţul Arad.

Societatea Maslen este prezentă pe piaţa de profil din slovacia din 2003. Produce învelitori de acoperiş metalice prin prelucrarea tablei din oţel zincat şi prevopsit. Ţigla metalică şi tabla trapezoidală sunt produse sub marca înregistrată. “Marca Înregistrată” garantează un standard înalt de calitate al produselor, la preţuri accesibile şi termen de livrare scurt.

Firma dispune de cele mai moderne instalaţii tehnologice în două fabrici noi în Badin, aproape de Banska Bystrica-Siovacia şi Nădlac, lângă Arad, Romania.

Venind în întâmpinarea clienţilor am deschis o serie de centre proprii de tinichigerie şi vânzare, în toată Slovacia. Aici clienţii noştri găsesc o gamă completă de produse, tablă plană şi în rulouri, precum şi scule de tinichigerie. Majoritatea acestor centre sunt dotate cu abkant performant de 4 m lungime cu foarfecă, pus Ia dispozitia clientilor gratuit.

Angajaţii societăţii Maslen de Ia toate centrele ofera clienti lor noştri service şi consultanţă de calitate, masurători ale acoperişului şi elaborează planuri de montaj gratuit.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Filtre firma

Materiale de constructii: Acoperisuri - tigla, Armaturi, confectii metalice

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/