Arad

Masajul, sanatate pentru organism

Masajul, sanatate pentru organism

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 4 zile
Vizualizari
735

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Stie cineva ce este sanatatea si cum putem sa o pastram cat mai mult timp in viata noastra? Ideal ar fi sa fim sanatosi si plini de viata si energie toata viata noastra. Noi oamenii suntem “construiti” sa traim 120 de ani.

Termenul de “sanatate” se refera la o stare de bine si armonie perfecta intre emotional, fizic si mental. ”Mens sana in corpore sano” asa cum dictonul latin ne spune ca o minte sanatoasa se afla intr-un corp sanatos.

,,Massage,, face parte dintr-un stil de viata sanatos. De asemenea in timpul masajului se ofera o parte din secretele intelepciunii antice, cheia pentru sanatate si o viata indelungata. Medicina traditionala chineza care are in spate o experienta mai mult de 5000 de ani, este considerate in zilele noastre una din cele mai eficiente si sigure din terapiile de mentinere a starii de sanatate.

Ce este ea? Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii: ”Sanatatea este o stare pe deplin completa atat fizic, mental cat si social si nu doar absenta bolilor sau a infirmitatilor” (declaratie care dateaza din anul 1946).

Aceasta declaratie a declansat multe controverse, fiind consederata incompleta, ambigua, lasand “usa deschisa” la multe interpretari. Ulterior au fost propuse si alte definitii, iar intr-un final la cele spuse mai sus au fost adaugate urmatoarele: ”capacitatea de a duce o viata productive social si economic”.

Asa cum am afirmat mai sus masajul este parte integranta a sanatatii fiecarui om. Alaturi de alimentatie, miscare, mod de gandire, mediul in care traim, toate acestea contribuie la un mod de viata armonios si sanatos.

Pentru mai multe informatii esti binevenit sa suni la numarul de telefon 0724474501