Arad

Masajul aromaterapeutic

Masajul aromaterapeutic

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
662

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Masajul aromaterapeutic combina doua puternice si populare tehnici pentru o putere de vindecare crescuta, reducerea stresului si eliberarea de durere. Gama vasta de uleiuri esentiale care pot fi inhalate sau aplicate local pot asigura efecte de vindecare, linistire si relaxare. S-ar putea sa descoperiti ca masaj-ul aromaterapeutic ofera ingrijirea extraterapeutica si psihologica de care aveti nevoie pentru a obtine cele mai multe beneficii din sedinta de masaj.

Oamenii practica masajul de cel putin patru milenii. Asadar egiptenii din antichitate, chinezii, indienii, romanii si grecii au folosit uleiuri aromatice pentru vindecare, pentru parfumuri si in ceremonii religioase. De-a lungul ultimului secol, cercetatorii au demonstrat calitatiile vindecatoare a multor dintre uleiurile esentiale. In primul razboi mondial, terapeutii au folosit aceste uleiuri pentru a trata arsuri, rani, infectii si chiar gangrene. In plus la vindecarea fizica, uleiurile esentiale ofera multe beneficii personale si psihologice.

Oamenii de stiinta au descoperit de asemenea ca terapia prin masaj transmite semnale linistitoare si de vindecare prin intregul corp, declansand o mare varietate de schimbari pozitive. Masajul poate afecta toate sistemele corpului uman, dar in primul rand stimuleaza sistemele circulatorii, nervoase, limfatice si musculo-scheletice.

Pentru mai multe informatii esti binevenit sa suni la numarul de telefon 0724474501.