Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Masajul aromaterapeutic si uleiurile esentiale

Masajul aromaterapeutic

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
807

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Aromaterapia este terapia care foloseste uleiuri esentiale care sunt considerate a avea calitati curative. Aceste uleiuri sunt esente concentrate din flori, fructe, seminte, frunze si scoarta anumitor specii de arbori. Sunt in jur de 400 de uleiuri esentiale, dar doar in jur de 40 sunt utilizate in mod frecvent in aromaterapie.

Aromaterapeutii afirma ca, aromaterapia poate sa creasca starea de bine, sa ne elibereze de stres si ofera o stare de prospetime generala. In masajul aromaterapeutic se folosesc uleiuri esentiale din plante pentru a obtine efecte terapeutice. In masajul aromaterapeutic, uleiurile esentiale sunt combinate in mod uzual cu un ulei purtator ca de pilda uleiul de migdal dulce, seminte de caise sau ulei de seminte de strugure. De exemplu, la un masaj relaxant se poate folosi ulei de levantica sau de bergamota, in timp ce la un masaj pentru dureri musculare este indicat utilizarea uleiului de menta sau de eucalipt.

Cum functioneaza aromaterapia? Sunt mai multe teorii care explica cum functioneaza masajul aromaterapeutic. In primul rand noi absorbim direct uleiul prin piele in circulatia sangvina. Astfel uleiul poate “calatori” prin corpul nostru si sa aibe un efect asupra unui organ in particular, sau poate influenta o functie in corpul nostru.

Aromaterapia este o metoda terapeutica alternativa, care combina calitatiile naturale terapeutice ale uleiurilor esentiale cu puterea de vindecare a masoterapiei. Masajul aromaterapeutic nu numai ca are efecte puternice la nivel fizic, emotional si mental dar si efecte de relaxare si chiar de intinerire, pe baza unui tonus general bun.
Beneficiile masajului cu uleiuri esentiale ating o gama mare de afectiuni ale sistemului nervos, circulator, limfatic, imunitar si muscular.

Aromaterapia si masajul sunt o metoda placuta, care genereaza o claritate mentala, relaxarere, eliberare de stres si de dureri de cap.

La ce sa va asteptati in timpul unui masaj cu uleiuri esentiale?

Dupa consultatie, unul sau mai multe uleiuri esentiale sunt selectate special, in functie de starea dumneavostra de sanatate, si la recomandarea medicului curant. Aroma subtila se raspandeste in aer in jurul dumneavoastra in timpul masajului.

Ce veti simti in timpul masajului?
- va veti simti relaxat, echilibrat si in armonie cu dumneavoastra insiva
- veti fi liber de stres
- va veti simti in puteri iar dupa masaj veti simti cum intregul corp se vindeca prin fortele capatate la masaj - veti simti cum sistemul imunitar lupta cu usurinta in fata infectiilor externe sau interne
- cu siguranta veti simti o stare de bine si de liniste, care va pregateste pentru un somn odihnitor.

Pentru mai multe informatii esti binevenit sa suni la numarul de telefon 0724474501.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro