Arad

Manipularea decedatului

Manipularea decedatului

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 luni si 2 zile
Vizualizari
1223

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ce reprezintă procesul de manipulare a decedatului?


Procesul de manipulare a decedatului presupune transportul și deplasarea sicriului care conține corpul defunctului, de la domiciliu, la mașina care asigură transportul funerar, de la mașina funerară la capelă sau la biserică, iar de acolo sicriul se transportă la cimitir, la locul de veci al decedatului.

Cine asigură manipularea decedatului?


Manipularea sicriului ce conține corpul neînsuflețit este asigurată de către personalul firmei de pompe funebre ales de către familia defunctului. În unele cazuri, însă, manipularea sicriului se face de către prieteni aleși de familia decedatului, ca un ultim omagiu adus regretatului defunct.

Este obligatoriu a fi efectuat acest proces de manipulare de către o firmă de pompe funebre?


În nici un caz nu este obligatorie decizia de a apela la firma de pompe funebre pentru care ați optat pentru a se ocupa de toate cele necesare unei înmormântări decente și cât mai eficiente a celui decedat. Totuși, dacă aveți nevoie de un sprijin în plus pentru ca dvs și cei dragi să vă acordați timpul necesar pentru a vă lua rămas bun de la regretatul defunct, orice firmă de transport funerar București, are posibilitatea de a vă pune la dispoziție o echipă de oameni, profesioniști, responsabili și de încredere, care să asigure deplasarea în siguranță a sicriului cu trupul neînsuflețit. De reținut este așadar faptul că manipularea decedatului este un serviciu opțional ce poate fi oferit la orice pachet funerar ales de către clienți. Acest serviciu opțional poate fi gratuit sau la preț separat.

În cazul în care defunctul de află la spital pot apela la firma de pompe funebre pentru manipularea sicriului?


Cu siguranță! Fie că sicriul cu corpul decedatului se află încă la spital, la azil sau la orice altă locație mai îndepărtată, angajații firmei de pompe funebre se deplasează oriunde pentru a participa la procesul manipulării.

Câți oameni sunt selectați pentru manipularea decedatului și în funcție de ce condiții se selectează aceștia?


De regulă, procesul de manipulare al sicriului ce conține trupul decedatului se execută de către o echipă de 2,3 și până la 4 oameni, ce este pusă la dispoziție de către firma de pompe funebre pentru care ați optat. Acest aspect însă, nu este definitoriu pentru orice client, fiindcă numărul de oameni ce realizează transportul este direct proporțional cu greutatea sicriului, greutatea răposatului, dar și cu distanța pe care acestea trebuie transportate. Mai ales în situațiile în care domiciliul decedatului este localizat la un etaj superior, angajații firmei de pompe funebre vor face tot ce le stă în putință să manipuleze regretatul defunct în maximă siguranță pe scările imobilului.

Servicii funerare sector 5 și Servicii funerare sector 1


Indiferent de dificultatea sicriului, a decedatului sau a traseului de urmat pentru transport, firma noastră de pompe funebre este o soluție foarte la îndemână, atunci când sunteți în impas sau pur și simplu, atunci când tot ce vă doriți este să vă lăsați toate grijile în seama unei echipe serioase și profesionale care tratează întregul proces cu dedicație, respect și onestitate.

Firma de transport funerar din București, Funerar Rainbow Dorobanțu vă stă la dispoziție în orice moment, pentru a se ocupa de întregul proces al înmormântării.