Arad

Manere de mobila la oferta in Arad

Manere de mobila la oferta in Arad

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Web
http://www.protege.ro/produse/feronerie-mobila-...
Pret
35 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
201

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Manere de mobila la oferta in Arad

Un mâner de ușă este folosit pentru a deschide sau închide o ușă. Mânerele ușilor pot fi găsite pe toate tipurile de uși, inclusiv ușile exterioare ale clădirilor rezidențiale și comerciale, ușile interioare, ușile dulapului și ușile vehiculelor. Există multe modele de mânere de ușă, în funcție de utilizarea adecvată. Un număr mare de mânere, în special pentru ușile comerciale și rezidențiale, încorporează mecanisme de blocare sau blocare sau sunt fabricate pentru a se potrivi mecanismelor standard de blocare sau blocare a ușilor.

Cele mai frecvente tipuri de mâner ale ușii sunt mânerul manetei și clanta ușii. Mânerele ușilor pot fi realizate dintr-o mare varietate de materiale. Exemplele includ alamă, porțelan alb, mineral maro, sticlă tăiată, lemn și bronz victorian. [1] Mânerele ușilor există de cel puțin 5000 de ani, iar designul său a evoluat de atunci, cu mecanisme, tipuri și modele mai avansate.

Descoperiti toata gama noastra de manere de mobilier de calitate ridicata de la Protege Parol pe site-ul nostru si bucurati-va de o casa moderna si eleganta.

Filtre anunt

Gen mobila: Accesorii mobila
Accesorii mobila: Manere mobila