Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Și pisica ta preferă mâncarea umedă pentru pisici?

Și pisica ta preferă mâncarea umedă pentru pisici?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
456

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancarea umeda pentru pisici


Majoritatea pisicilor adoră mâncarea umedă deoarece aceasta are un miros mai puternic și este mai gustoasă. Atunci când alegi hrana umedă pentru pisica ta, trebuie să ții cont de anumite aspecte precum vârsta sa, greutatea și regulile de alimentație, dacă acestea există. Fiind niște pofticioase, pisicile ar mânca continuu, motiv pentru care dacă nu ai o anumită rutină de hrănire a pisicii, Pe cât posibil la ore fixe, și obișnuiești să îi oferi mâncare de fiecare dată când aceasta pe "pisicăcește" pe lângă tine, aceasta va lua foarte mult în greutate și va începe să aibă probleme de sănătate.

Oferă-i mâncare umedă spre exemplu seara și tot timpul zilei ai grijă să aibă bobițe crocate pe care să le roadă dacă îi este foame. Și nu uita de apă. Dacă ești în căutarea unei hrane umede pentru pisici, care să fie de calitate și să fie ieftină, la Carpathian Pet Food vei găsi mâncare umedă pisici de calitate atât pentru cele junior, cât și pentru pisicile adulte sau senior. De asemenea vei găsi hrană umedă și pentru pisicile inactive sau cele sterilizate.

Fiecare tip de mâncare umedă a fost special creat pentru nevoile nutritive ale pisicilor aflate într-una din categoriile menționate anterior și este disponibilă în mai multe sortimente ( rață suculentă în jeleu, carne de vită suculentă în sos, pește în sos, curcan suculent în sos, miel suculent în sos, pui suculent în sos, iepure suculent în sos, tocană de pasare și legume).

Pentru a comanda mâncare umedă pisici sau mâncare uscată pisici poți să intri pe carpathianspetfood.ro sau îi poți apela pe aceștia la numărul de telefon +40790 518 731.


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/