Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Mancare uscats vs Mancare umeda pentru pisici

Mâncare uscată vs Mâncare umedă pisici

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
330

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mancare uscats sau Mancare umeda pentru pisici


Pisicile adoră hrana umedă deoarce mirosul acesteia este unul puternic și apetisant și pentru că este mult mai delicioasă decât hrana uscată. Totuși dacă aceasta nu are un regim alimentar impus de medicul veterinar pe bază doar de hrană umedă, se recomandă să îi oferi și hrană uscată pentru o dietă echilibrată. Cea mai bună hrană pentru pisici este aceea care reușește să îi ofere acesteia toate elementele nutritive de care are nevoie. Atunci când îi alegi hrana pisicii trebuie să o faci în funcție de vârsta acesteia, greutatea, stilul său de viață și starea ei de sănătate.

Este important să îi oferi pisicii hrană specială pentru categoria în care aceasta se află pentru că la baza unei vieții sănătoase și de lungă durată a pisicii, stă o alimentație de calitate și corectă.

Mâncare uscată pentru pisici – beneficii


Mâncarea uscată este benefică pentru dinții pisici, aceasta ajutând la îndepărtarea plăcii bacteriene, la sănătatea și la dezvoltarea lor. Poți depozita hrana uscată mult mai ușor și o poți porționa exact așa cum îți dorești pentru pisica ta. În plus aceasta are un preț mai mic decât hrana umedă și poate fi achiziționată în cantități mai mari. Hrana uscată nu se alterează atât de repede, astfel că poate sta toată ziua în bol fără să se strice. Dacă pisica ta este gurmandă, nu îi lasă hrana uscată toată ziua la dispoziție, ci oferă-i porții stabilite de mâncare pentru a nu se îngrășa excesiv.

Mâncare umedă pentru pisici – beneficii


Probabil știi deja cât de mult adoră pisicile hrana umedă și că dacă le oferi în același timp hrană uscată și umedă, la cea uscată nici nu se vor uita. Mâncarea umedă vine deja sub formă de porții care oferă pisicii o masă proaspătă și gata de servit. Aceasta este disponibilă în mai multe sortimente, deci cu siguranță vei găsi ceva pe placul pisicii tale. Hrana umedă le oferă pisicilor și un aport de apă ridicat, ceea ce le ajută să se mențină hidratate, însă nu uita să îi pui un bol cu apă lângă mâncare. Dieta doar pe bază de hrană umedă se recomandă în general pisicilor care au probleme dentare, celor care mestecă greu hrana uscată și pisicilor care au afecțiuni urinare sau ale rinichilor.

Dieta bazată pe hrănirea cu mâncare uscată și umedă


Este indicat să îi formezi pisicii tale un program alimentar bine stabilit care să includă ambele tipuri de hrană. Încearcă să îi oferi acesteia mâncare uscată dimineața și mâncare umedă pisici seara. Dacă vezi că pisica nu se atinge de hrana uscată poți turna peste aceasta puțină apă călduță sau o poți combina cu cea umedă. Indiferent de tipul de mâncare pe care i-l oferi sigură-te că îi dai doar atâta hrană câte are nevoie nici mai mult, nici mai puțin pentru a nu deveni supraponderală sau subnuntrită. Trebuie să încerci mai multe variante de hrană până vei reuși să îi găsești acel tip de hrană potrivit deoarece fiecare pisică este diferită și are propriile gusturi. Poți lua legătura și cu un medic veterinar pentru a descoperi cea mai bună alimentație pentru pisica ta.

Concluzie

Dacă nu știi ce să alegi între mâncare uscată și mâncare umedă pisici, ia legătura cu un medic veterinar sau oferă-i pisicii tale câte puțin din fiecare. Dieta bazată pe cele două tipuri de hrană este benefică pentru pisica tă, ajutând-o să se dezvolte armonios și să aibă o viață sănătoasă și frumoasă.

Alege hrana umedă și uscată pentru pisici de la Carpathians Pet Food. Este de calitate, ieftină și pisica ta o va adora!


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro