Arad

Mancare pentru pisici sterilizate

Atunci când ai sterilizat pisica

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Pret
29,99 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
335

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Mancare pentru pisici sterilizate


Atunci când sunt sterilizate, pisicile au riscul de a se îngrășa foarte mult și de aceea trebuie să fie hrănite cu hrană special creată pentru acestea. Dacă pisica ta a fost recent sterilizată sau urmează să fie sterilizată, asigură-te că îi oferi mâncare pisici sterilizate după intervenție.

De ce o mâncare diferită pentru acestea?

O mâncare pentru pisici sterilizate are un conținut redus de grăsimi și de carbohidrați pentru ca presiunea asupra aparatului urinar, cordiovascular și locomotor și riscul de a lua multe kilograme în plus să scadă.

Ce trebuie să conțină o mâncare pentru pisici sterilizate?


O mâncare pisici sterilizate trebuie să conțină proteine de înaltă calitate și să fie bogată în vitaminele E și C, fibre, minerale, L-Carnitină și altele.

De unde poți cumpăra o astfel de mâncare?

Găsești mâncare pisici sterilizate la Carpathians Pet Food, iar calitatea acesteia este una premium. Pisica ta o să o adore pentru că este delicioasă, iar tu poți economisi bani pentru că pe lângă varianta de 1,5 kg o găsești și pe cea de 12 kg.

Intră pe carpathianspetfood.ro unde și alege hrana speciala pentru aceasta. Pe lângă mâncare pentru pisici inactive, sterilizate, pisici castrate, la Carpathians Pet Food vei găsi mâncare și pentru pisicile adulte, pentru puii de pisici, pentru pisicile active, dar și pentru câini. Hrana este una de calitate, plină de nutrienți sănătoși, iar prețul este unul foarte bun. Poți comanda mâncarea direct de pe site sau la telefon, la numărul +40790 518 731.


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro