Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mai multe motive pentru a cumpara bitcoin in 2020

Mai multe motive pentru a cumpara bitcoin in 2020

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
771

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Bitcoin schimba lumea si orice persoana interesata cauta cele mai bune oferte de Bitcoin de vanzare. Bitcoin este o moneda globala care transfera puterea economica de la bancile mari inapoi la oameni. Sunt mai multe motive pentru care Bitcoin reprezinta o moneda a viitorului si una atat de cautata in prezent.

Bitcoin de vanzare – Bitcoin poate fi vazut ca o noua clasa de active

Clasele de active sau zonele de investitii au inclus in mod traditional actiuni, obligatiuni si, mai recent, entitati precum imobiliare. Acum, criptocurrency sau criptomoneda a fost adaugat la aceasta lista, Bitcoin obtinand avant si recunoastere ca o clasa de active complet noua. Din acest motiv, platformele cu Bitcoin de vanzare s-au dezvoltat foarte mult in ultima perioada.

Bitcoin nu depinde de alte piete

Cand piata bursiera scade, Bitcoin ramane neschimbat. Aceasta poate fi o declaratie generala, dar nu este una inexacta. Desigur, asta nu ar trebui sa vina ca o surpriza imensa. La urma urmei, insasi crearea Bitcoin a venit ca raspuns la prabusirea pietei bursiere, la izbucnirea crizei imobiliare si la o neincredere globala in sistemele traditionale care implicau banii. Dar pentru investitorii de astazi, aceasta separare este corelata cu un management mai bun al riscurilor si cu un portofoliu mai divers.

Nu este supusa aceleiasi inflatii si devalorizari

Devalorizarea monedei nationale este o problema globala. Tarile din Europa de Est au o rata a inflatiei de peste 3% si chiar Statele Unite au o rata a inflatiei peste obiectivul de 2% stabilit de Rezerva Federala a SUA. Natura finita a Bitcoin - numai un anumit numar de monede poate fi emis vreodata - inseamna ca moneda reuseste sa evite aceasta problema.

Bitcoin este considerat aurul digital

Criptomoneda a fost adesea comparata cu aurul cu un motiv intemeiat: este o moneda universala care nu este controlata de niciun guvern sau entitate; aceasta moneda exista intr-o oferta limitata, ceea ce ii creste valoarea. Si pentru ca, asa cum am mentionat mai sus, nu este supusa aceleiasi inflatii ca si moneda clasica, de asemenea, nu se depreciaza, acumuland si mai multa valoare.

Ce o face mai buna? Spre deosebire de aur, Bitcoin este digital. In timp ce aurul devine greoi in cantitati mari, Bitcoin este usor de pastrat si transportat atat in cantitati mici, cat si in cantitati mari.

Nu poate fi confiscat

In multe tari, banii clasici pot fi blocati de banca sau activele pot fi confiscate de catre guvern fara avertisment. Cryptomoneda este diferita. Nu este controlata de o banca centrala sau de guvern, ceea ce inseamna ca, daca detineti cheile la un portofel Bitcoin, aveti acces si control asupra banilor, fara a fi posibila interventia guvernului.

Autor

  • Digital Metrics
  • 0Partener de afaceri

  • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile.
  • Arad
  • 0743204060

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/