Arad

Macarons - desertul rafinat al momentului

Macarons - desertul rafinat al momentului

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2357

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Săptămâna asta, La Boheme-delices français va oferă Macarons. Cel mai dorit desert al momentului. Cu toții avem mici pofte câteodată, așa că, faimosul macaron este perfect pentru a ne îndulci ziua. După cum știm deja, esențele tari vin în sticluţe mici. Textura pufoasă și cremoasă din interior se îmbină perfect cu suprafața crocantă, creând o explozie de gusturi. Dar asta nu e tot: pe lângă savoare, Macarons ne surprind și printr-o gamă de culori foarte largă, inspirând bună dispoziție și ducându-ne cu gândul la copilărie.

Din punct de vedere istoric, primele macarons au apărut în 1533 în Italia. Da, ați citit bine, Italia! Deși sunt considerate delicatese franțuzești, acestea au fost inițial preparate în Italia de catre bucatarul reginei Catherine de Medici, care mai târziu s-a căsătorit cu Ducele de Orleans la Paris, răspândindu-se astfel în Franța, devenind până astăzi unul dintre cele mai râvnite deserturi. Daca vă intrebaţi de unde vine numele de „macaron”, acesta provine din limba italiană, de la cuvantul „macaroni” care înseamna aluat fin, moale. Totuşi, forma actuala a fost inventată abia în anul 1930, când Pierre Desfontaines a avut geniala idee de a uni cei doi biscuiţi şi a adăuga cremă in mijloc.

Așadar, cofetăria noastră vă garantează calitate la un preț corect. Iar dacă până acum nu ați încercat macarons, cu siguranță La Boheme-delices francais este locul potrivit pentru a vă iniția în lumea dulciurilor și a degusta cele mai gustoase macarons, pe lângă multe alte produse savuroase. De la ciocolată, vanilie, cremă de unt, până la căpșuni, portocale și alte arome de fructe delicioase, acest desert minion are puterea de satisface poftele oricui. Vă aşteptăm!