Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Lifting facial nechirurgical

Lifting facial nechirurgical - o alternativa eficienta

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Apartine de
Olariu Clinics
Vizualizari
570

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Liftingul facial nechirurgical , cu fire de suspensie, reprezintă o evoluție remarcabilă în sfera procedurilor cosmetice minim invazive, oferind o alternativă pentru cei care caută îmbunătățiri estetice fără a apela la chirurgia tradițională. Acest articol explorează natura, beneficiile, rezultatele și îngrijirea post-procedurală asociată cu această metodă inovatoare de întinerire facială.

Ce este liftingul facial cu fire de suspensie?


Liftingul facial cu fire de suspensie este o tehnică cosmetică care folosește fire bioresorbabile pentru a ridica și strânge pielea lăsată de pe față și gât. Firele sunt introduse sub piele prin incizii minuscule și sunt ancorate în țesuturile moi, permițând astfel reconturarea și susținerea zonelor afectate de lăsarea pielii.

Cui se adresează liftingul facial nechirurgical?


Liftingul cu fire de suspensie se adresează în mod specific persoanelor active, care sunt preocupate de semnele vizibile ale îmbătrânirii, dar care nu sunt pregătite sau dispuse să aleagă soluții chirurgicale mai radicale. Pentru cei cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, schimbările legate de vârstă, cum ar fi scăderea elasticității pielii și pierderea volumului facial, încep să fie vizibile. Această procedură oferă o soluție pentru a contracara aceste semne fără a recurge la măsuri drastice.

Pacienții care beneficiază cel mai mult de liftingul cu fire sunt cei care încă au un tonus muscular bun și o calitate rezonabilă a pielii, ceea ce permite firelor să fie eficiente în ridicarea și susținerea pielii. Aceasta înseamnă că pielea lor are capacitatea de a se 'prinde' de fire și de a răspunde la stimularea colagenului generată de procedură.

Un avantaj suplimentar al liftingului cu fire este că rezultatele pot fi observate aproape imediat, cu o îmbunătățire progresivă în lunile următoare. Aceasta este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să vadă rapid beneficiile procedurii lor, fără perioade lungi de recuperare sau absențe prelungite de la locul de muncă sau activitățile sociale. Deoarece liftingul cu fire este mai puțin invaziv, pacienții se pot aștepta la un timp de inactivitate semnificativ mai scurt comparativ cu chirurgia tradițională.

În plus, liftingul cu fire este o opțiune valoroasă pentru persoanele care, din diverse motive medicale sau personale, nu sunt candidați ideali pentru proceduri chirurgicale. Aceasta poate include persoanele care au contraindicații pentru anestezia generală sau pentru cei care doresc să evite cicatricile sau riscurile asociate cu intervențiile chirurgicale mai extinse.

De ce este recomandat anumitor pacienți și ce avantaje ofera comparativ cu alte proceduri estetice?


Liftingul cu fire de suspensie se distinge de liftingul facial chirurgical, spre exemplu,prin mai multe caracteristici esențiale. În timp ce liftingul chirurgical este o procedură amplă, care implică incizii semnificative, ajustarea țesuturilor subdermice și o perioadă de recuperare mai lungă, liftingul cu fire de suspensie este mult mai discret. Liftingul chirurgical poate oferi rezultate mai evidente și de lungadurată, dar vine cu riscurile asociate intervențiilor majore, precum cicatrici vizibile, riscurile anesteziei generale și un timp de recuperare care poate dura săptămâni sau chiar luni.

Pe de altă parte, liftingul cu fire induce mai puțin stres asupra corpului și necesită o perioadă de recuperare redusă. Pacienții pot reveni la activitățile normale mult mai rapid, uneori chiar în aceeași zi sau a doua zi după procedură. Deși rezultatele nu sunt la fel de durabile sau transformative ca cele ale liftingului chirurgical, liftingul cu fire poate oferi o îmbunătățire vizibilă, cu riscuri și inconveniente semnificativ reduse.

Comparativ cu alte proceduri non-invazive, cum ar fi injectările cu filler sau toxina botulinică, liftingul cu fire de suspensie oferă o soluție intermediară. Fillerele și toxina botulinică țintesc ridurile și pierderea de volum la nivelul feței fără a oferi efectul de lifting pe care îl oferă firele. În plus, firele de suspensie stimulează producția de colagen, care poate îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii pe termen lung, pe lângă efectul de lifting imediat.

O altă alternativă este terapia cu ultrasunete focalizate de intensitate mare (HIFU), care stimulează colagenul și poate avea un efect de strângere, dar adesea necesită mai multe ședințe pentru rezultate optime și poate fi mai puțin predictibilă în ceea ce privește rezultatele.

Rezultatele și durabilitatea lor

Rezultatele acestui tip de lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie sunt vizibile imediat după procedură, cu o îmbunătățire continuă pe măsură ce inflamația se diminuează și colagenul nou se formează în următoarele luni. Rezultatul final este o piele mai fermă, contur facial îmbunătățit și un aspect general întinerit. În mod obișnuit, rezultatele pot dura între 1 și 3 ani, în funcție de tipul de fire utilizate, stilul de viață al pacientului și factorii individuali precum elasticitatea pielii.

Îngrijire post-procedură

După introducerea firelor de suspensie, pacienții trebuie să urmeze un protocol de îngrijire pentru a maximiza rezultatele și a minimiza riscul de complicații. Aceasta include evitarea activităților fizice intense, expunerii la căldură sau frig extrem, și a manipulării zonei tratate. De asemenea, este important ca pacienții să mențină o igienă facială adecvată și să urmeze orice instrucțiuni specifice oferite de medicul lor.

Olariu Clinics - Dr. Daniela Olariu - medic primar chirurgie plastica si estetică


La Olariu Clinics, doamna Dr. Daniela Olariu, oferă pacienților și acest lifting facial cu fire de suspensie, pe langa alte proceduri estetice. Clinica este renumită pentru angajamentul său față de inovație și excelență în chirurgia estetică, iar doamna Dr. Daniela Olariu, cu o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice, se asigură că fiecare pacient este informat si beneficiaza de cele mai bune servicii estetice, personalizate.

Pentru a vedea dacă această procedură vi se potrivește, vă recomandăm să programați o consultație la doamna dr. Daniela Olariu (fie online pe site olariuclinics.ro, fie telefonic: 0744 263 669). In urma consultatiei intiale vi se pot recomanda procedurile potrivite dumneavoastră, fie acest tip de lifting facial, fie poate alte proceduri estetice, potrivite dvs.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210