Arad

LexCars.ro - Masini rulate de lux pentru clienti cu personalitate

LexCars.ro – Masini rulate de lux pentru clieti cu personalitate

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1483

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca in trecut, masina era doar un obiect care ne facilita viata, in prezent aceasta a devenit si o pasiune, multe persoane incercand sa aiba cat mai multe masini pentru a se mandri cu multitudinea de cai putere pe care le detin acestea. Compania Lex Cars distribuie masini rulate extrem de sofisticate menite a indeplini orice exigenta.

Compania Lex Cars este o companie care comercializeaza o gama larga de masini de lux pentru cei mai sofisticati dintre clienti. Aceasta companie este experimentata in distribuirea de masini rulate si de masini noi, toate automobilele comercializate fiind de o inalta calitate. Compania Lex Cars foloseste mai multe modalitati prin care clientii pot intra in posesia automobilului dorit. Cea mai folosita dintre metode este cea a contractarii leasing.

Aceasta metoda este una foarte sigura si utilia, fiind perfecta pentru momentele in care doriti sa va cumparati o masina, dar nu dispuneti de banii necesari pentru aceasta. Pentru a duce contractul la bun sfarsit, compania Lex Cars conlucreaza cu diferite companii autohtone cu nume sonore, precum BCR Leasing, BT Leasing sau UniCredit Leasing. Metoda contractului de leasing difera in functie de calitatea clientului, documentele justificative fiind diferite daca clientul este o persoana fizica, persoana juridica sau o persoana fizica autorizata.

Lex Cars – Masini rulate performante si de calitate

Pentru a reusi sa va achizitionati autoturismul perfect pentru dumneavoastra, compania Lex Cars ofera consultanta gratuita, revizii tehnice pentru a beneficia de o masina corespunzatoare, preturi accesibile si o gama diversificata de masini rulate de cea mai buna calitate. Marcile regasite la compania Lex Cars sunt clasice, recunoscute pentru calitatea si esteticul masinilor oferite. Printre masinile rulate regasite in stocul companiei se afla:

  • Modelul BMW M4 care poate fi al dumneavoastra pentru numai 58 990 euro. Acest model este unul actual, detine un kilometraj de 21 500 km si circula pe benzina. Forma caroserie de tip Coupé face ca acest model sa aiba un aer extrem de sofisticat si modern. Modelul BMW M4 este unul extrem de puternic, detinand nu mai putin de 431 CP;
  • Modelul Mercedes-Benz GLE 350d Coupe este un alt model pe care il puteti regasi in cadrul companiei Lex Cars. Acest model detine un kilometraj de 14 050 km, are o caroserie de tip SUV si 258 CP. Este un o masina extrem de incapatoare, fiind perfecta pentru o familie numeroasa. Acest model il puteti cumpara la pretul de numai 66 990 euro.
  • Modelul Mercedes-Benz S350d 4matic este un alt autoturism pe care il puteti gasi printre produsele de masini rulate distribuite de compania Lex Cars. Acest model are un kilometraj de 41 200 km, tipul de carburant necesar este motorina, detine o putere de 258 CP si detine o caroserie de tip Berlina. Este o masina impresionanta, are un design extrem de placut si este foarte confortabila. Acest model poate fi al dumneavoastra pentru numai 60 900 euro.

Compania Lex Cars ofera masini rulate deosebite, garantand un proces de achizitionare extrem de facil si rapid. Daca doriti sa va cumparati o masina care sa va faca sa fiti mandru, apelati la serviciile companiei Lex Cars.
Pentru detalii suplimentare sau nelamuri accesati website-ul companiei www.lexcars.ro sau apelati la numerele de telefon: 0745145250, 0365455102.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro