Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

LexCars.ro – Finantare de tip leasing auto rulate pentru masini de lux si automobile rulate din gama premium

LexCars.ro – Finantare de tip leasing auto rulate pentru masini de lux si automobile rulate din gama premium

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
1487

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In Romania anului 2017 exista numeroase posibilitati pentru achizitie masini performante la preturi avantajoase in sistem de leasing sau credit auto bancar. Pasionatii de masini care „ascund” sub capota sute de cai putere beneficiaza de sisteme de leasing auto rulate care sunt incredibil de avantajoase, dat fiind ca doar astfel pot conduce masini de lux, la preturi avantajoase.

Compania Lex Cars detine un parc auto impresionant in orasul Tirgu Mures si parteneriate cu firme specializate in contracte de finantare de tip leasing financiar, operational sau credit auto bancar.

Renunta la anunturi false date de samsari si masini cu defecte ascunse

Daca optati pentru achizitionarea unei masini prin sistem de leasing auto rulate toate aceste probleme vor disparea, iar marele marele avantaj pe care il ofera o companie de prestari servicii in domeniul leasing auto rulate este faptul ca fiecare client este tratat cu profesionalism, iar acest profesionalism implica oferirea de servicii calitative si ireprosabile.

LexCars.ro - Leasing auto rulate in cele mai avantajoase conditii

Lex Cars este unul dintre cei mai renumiti dealeri in domeniul serviciilor de leasing auto rulate, oferind cele mai variate modele de masini, precum si solutii de finantare personalizate dupa necesitatile fiecarui client.
Serviciile de finantare a creditelor de leasing auto rulate sunt realizate prin intermediul parteneriatelor pe care compania le detine. Astfel, nume sonore precum BCR Leasing, BT Leasing sau UniCredit Leasing asigura fondurile necesare in vederea achizitionarii masinii dorite.

Posibilitatea achizitionarii acestor masini este deschisa atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, iar documentatia necesara este formata din bilante financiare pe anul in curs, precum si anii precedenti, autorizatii de inregistrare si functionare in cazul persoanelor juridice, copii dupa actele de identitate s.a.

LexCars.ro - Cauta masina ta preferata in parcul auto din Tirgu-Mures


Serviciile de leasing auto rulate deschid posibilitatea achizitionarii de masini disponibile si fiecare beneficiar al parcului auto se bucura de urmatoarele avantaje:
  • Masinile oferite de Lex Cars se gasesc intr-o stare perfecta de functionare, acest lucru fiind certificat de testele de specialitate la care este supus fiecare model in parte;
  • Kilometrajul indicat de orice model este cel real. In plus, compania ofera posibilitatea verificarii acestuia in service-urile de specialitate;
  • Aceste masini fac parte din categoria masinilor de lux si astfel ofera confort sporit si o serie de tehnologii noi.

Lex Cars – Calitate si profesionalism

Serviciile de leasing auto rulate prestate de compania Lex Cars fac parte din categoria serviciilor profesionale, acest dealer in domeniul vanzarii masinilor fiind unul dintre cei mai renumiti din Romania.

In plus, gradul de profesionalism pe care compania il ofera denota si calitatea masinilor pe care le detine, precum si calitatea serviciilor de leasing auto rulate.

LexCars.ro – Date de contact
Informatii suplimentare despre posibilitatile achizitionarii masinilor in sistem de leasing auto rulate pot fi gasite pe site-ul companiei www.lexcars.ro sau se pot afla prin apel telefonic la: +4 0745145250, +4 0732224455, +4 0365455102.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/