Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Lentile ZEISS Digital

Detalii

Telefon
0740079609
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
1253

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Lentile ZEISS Digital

Nu mai vezi clar la telefonul mobil, tableta sau calculator? Simti nevoia sa indepartezi telefonul sau tableta pentru a vedea mai clar? Lentilele ZEISS Digital au fost concepute special pentru vederea de apropiere a dispozitivelor digitale si sunt destinate persoanelor cu varsta cuprinsa intre 30-49 ani.

Designul lentilelor Digital este bazat pe cel al lentilelor progressive pentru a facilita mai tarziu trecerea usoara la lentil progressive.

Beneficile purtatorului:
- Ajuta focalizarea la distante reduse la care se folosesc de obicei smartphone-urile, tabletele, sistemele GPS.
- Ajuta ochiul sa focalizeze mai usor, cu claritate, fara stres visual, fara oboseala sau gat intepenit, de-a lungul intregii zile.

- Adaptare usoara cu acest tip de lentile.
- Lentile pentru uz universal pe tot parcursul zilei.

Anunt Platina Suplimente naturale in Arad

Secom Healthcare Arad comercializeaza suplimente naturale pentru insomnie, slabit, infectii naturale si genitale, alergii, cancer, imunitate, articulatii etc. Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cu produse naturale sau suplimente nutritive, Secom este aliatul dumneavoastra.