Arad

LeasingAutomobile.ro - Masini in leasing garantate de producatori recunoscuti international

LeasingAutomobile.ro – Masini in leasing garantate de producatori recunoscuti international

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 1 zi
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
1265

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Leasing-ul este o operatiune comerciala utilizata cu scopul de a transmite un bun, in conditii optime, unui utilizator. Dreptul de proprietar, pentru masini in leasing, se transmite, la incheierea contractului de leasing, utilizatorului care trebuie sa achite periodic o rata de leasing.

LeasingAutomobile.ro – Leasing Auto in conformitate cu legislatia din Romania


Leasing Automobile respecta cu strictete legislatia Romaniei, de aceea in activitate sa de predare a masinilor in leasing se conduce de prevederile Ordonantei 57/1997, cu actualizarile de rigoare ce au fost introduse in ultimul act normativ emis - OG 51 din 1997 republicata in Monitorul Oficial nr. 9 din 12 Ianuarie 2000.

Contract pentru achizitie masini in leasing


Pentru achizitionarea unei masini in leasing se intocmeste un contract, durata minima a acestuia fiind de 12 luni. In contract sunt stipulate toate drepturile si obligatiunile atat ale companiei ce comercializeaza masini in leasing cat si ale cumparatorului / utilizatorului. In prezent exista 2 tipuri principale de leasing auto prin care va puteti achizitiona o masina in leasing, si anume:

 • Leasing financiar – Acest tip de leasing este cel mai des intalnit pe piata auto. Se aseamana cu un credit la banca;
 • Leasing operational - Este o forma mai accesata de clienti, acest tip de leasing asemanandu-se cu un serviciu de inchiriere auto.


Esalonare plati auto pentru masini in leasing


De asemenea, este foarte important sa stiti ca la procurarea unei masini in leasing aveti posibilitatea sa utilizati unul din cele trei tipuri de grafice de esalonare a platilor de leasing. Principalele tipuri de grafice de esalonare rate pentru masini in rate:

 1. regresiv – plata se efectueaza lunar, iar plata lunara se diminueaza;
 2. sezonier - graficul de esalonare a masinii in leasing se raporteaza la sezonul in care isi desfasoara activitatea potentialul cumparator;
 3. de anuitate – plata se efectueaza periodic, insa suma ramane neschimbata pe toata perioada de rascumparare a masinii in leasing.


Caracteristici ale serviciului de achizitionare masini in leasing


Compania Leasing Automobile pune la dispozitia dvs. masini in leasing prin sistemul de leasing financiar sau printr-un credit auto bancar. Puteti alege varianta cea mai convenabila pentru dvs.! Insa oricare ar fi alegerea dvs. trebuie sa tineti cont de urmatoarele caracteristici, foarte importante:

 • Prima plata pe care trebuie sa o efectuati consta intr-un avans cuprins intre 10% - 50 % din pretul total al masinii in leasing;
 • Dvs. veti utiliza masina luata in leasing pe o perioada de 12 – 60 luni. Iar cand contractul expira aveti posibilitatea sa prelungiti contractul de leasing, sa anulati contractul sau sa deveniti proprietar cu drepturi depline.


LeasingAutomobile.ro – Din pasiune pentru masini si grija pentru clienti


Indiferent de marca sau modelul masinii in leasing pe care ti-o doresti fi sigur ca in parcul auto al Leasing Automobile vei gasi ceea ce cauti. Vei fi placut surprins de amabilitatea si eficienta personalului calificat al companiei si de rapiditatea perfectarii tuturor documentelor necesare.

Pentru mai multe informatii dati click aici: leasingautomobile.ro/contact-parcauto-leasing Sau telefonati la unul dintre numerele: 0741414488, 0741414466

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389