Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

LeasingAutomobile.ro - Achizitioneaza masini performante si auto rulate prin contracte de finantare avantajoase

LeasingAutomobile.ro – Achizitioneaza masini performante si auto rulate prin contracte de finantare avantajoase

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1501

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vreti sa achizitionati masini performante de calitate superioara, la fel de calitative precum un autoturism cumparat de la producator? Principala recomandare consta in achizitia de auto rulate atestate cu certificat de buna functionare, garantie de 3 luni la minim 15.000 de km rulati si transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei. Compania Leasing Automobile ofera conditii avantajoase de achizitie masini auto rulate la preturi incredibile! Oricare dintre autoturismele disponibile in Parc Auto Galati sau Parc Auto Arad sunt atestate pentru buna lor functionare, in urma unei serii riguroase de verificari, realizat de catre un personal specializat in diagnoza auto.

Urmatoarele avantaje sunt disponibile pentru orice contract de finantare si, implicit, de achizitie in conditii datorate profesionalismului si seriozitatii dealer-ului auto Leasing Automobile:

  • Solutii personalizate si specializate de finantare pentru achizitionarea oricarei masini rulate;
  • Garantia beneficiilor dedicate sigurantei pasionatilor de autovehicule performante;
  • Contracte de finantare de tip leasing financiar sau credit auto bancar;
  • Revizie tehnica gratuita la predarea masinii si numeroase alte avantaje dedicate utilizatorilor masinilor achizitionate.

Prin intermediul firmei Leasing Automobile beneficiati de numeroase avantaje in urma achizitiei de masini auto rulate in cele mai bune conditii. In timpul achizitiei unei masini auto rulate este foarte important sa cunoasteti anumite aspecte care sa va determine sa realizati o investitie de viitor. Prin urmare, este foarte important sa aveti in vedere numarul de kilometri rulati, tipul de alimentare al masinii, aspectele estetice, avantajele achizitiei prin contract de finantare de tip leasing sau credit auto bancar.

In momentul in care achizitionati auto rulate de la Leasing Automobile diagnoza pentru masinile ce urmeaza sa fie cumparate se asigura de catre profesionisti, iar rezultatele sunt concludente si reale. Achizitionand de la o companie recunoscuta pe piata de profil este mult mai recomandat decat sa apelati la vanzatori necunoscuti care ar putea sa va insele cu usurinta, mai ales daca nu aveti experienta in domeniu sau este prima astfel de masina pe care o cumparati in acest mod.

Programati chiar azi o intalnire pentru achizitionarea masinii mult visate

Prin intermediul Leasing Automobile, toate aceste masini auto rulate disponibile in cadrul unuia dintre cele doua parcuri auto sunt gata sa fie cumparate prin solutii de finantare de tip leasing, ceea ce inseamna ca este suficient sa acordati un avans si restul sumei sa fie achitat esalonat, astfel incat bugetul lunar sa nu fie afectat de o astfel de cheltuiala, ci sa fie adaptata posibilitatilor dvs.

Accesati website-ul: www.leasingautomobile.ro si vizualizati intreaga gama (foarte variata) de modele si marci auto rulate disponibile. Pentru a programa o intalnire cu reprezentantii firmei si pentru a beneficia de consultanta tehnica specializata si gratuita, apelati la unul dintre numerele de telefon: 0741414488 – Galati sau 0741414466 - Arad.

Majoritatea masinilor sunt fabricate de importanti producatori din Germania si toate automobilele comercializate detin garantia necesara pentru atestarea bunei lor functionari, iar calitatea este demna de apreciat chiar si de cele mai pretentioase cerinte din domeniul auto din Romania.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro