Arad

Lazar Viorica Traducator Autorizat

Lazar Viorica Traducator Autorizat

Detalii firma

Adresa
Arad
Telefon
0740290915, 0735130303
Web
http://www.traduceri-italiana.com
Categorie
Firme traduceri
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1550

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Lazar Viorica Traducator Autorizat de italiana din Arad

Sunt Lazar Viorica, traducatoare si interpreta de limba italiana, freelance, autorizata de Ministerul Justitiei din Romania din anul 2007.

EXPERIENTA PROFESIONALA

Inca din anul 2000 am inceput sa colaborez in domeniul traducerilor cu mai multe societati cu capital italian precum si cu persoane fizice care aveau nevoie de servicii de traducere si interpretariat din/in limba italiana. Am lucrat ca interpret in cadrul unor conferinte si intalniri oficiale, seminarii, tratative, audieri, procese penale, intruniri.

Plecand de la o baza lingvistica consolidata in timp si fortificata ulterior de o pregatire profesionala si specializata, indreptata spre traducere si interpretariat, le ofer clientilor mei o gama de servicii de inalta calitate si solutii personalizate. Serviciile mele se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, institutiilor de stat, companiilor nationale si internationale, institutiilor publice, birourilor de avocatura si notariale, tuturor celor care cauta si apreciaza profesionalismul si un inalt standard calitativ in domeniul traducerilor si interpretariatului.

SERVICII: Traduceri autorizate
· Traduceri juridice, traduceri de documente si acte oficiale, diplome si acte de studii;
· Traduceri tehnice, traduceri IT&C, traduceri medicale si farmaceutice;
· Traduceri economice; documente diverse.

InterpretariatVa stau la dispozitie pentru diferite evenimente, cum ar fi: conferinte, intalniri de afaceri, negocieri, licitatii, etc.

Alte servicii · legalizarea notariala.

Legalizarea unei traduceri se face numai in prezenta documentului original.

Filtre firma

Traducere din/in: Italiana