Arad

Lavandair PICK U

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
791

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 8 iunie 2018 - Duminica 10 iunie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Deschidem larg porţile grădinii noastre de lavandă, să vă oferim înainte de toate o oportunitate de a vă petrece, și în anul 2018, câteva ore în mediul nostru pitoresc, în mijlocul lanului înflorit de lavandă.

Cui ne adresăm?
Aşteptăm iubitorii de natură şi flori, şi în special iubitorii de lavandă, să ne treacă pragul imaginar. Sunt bineveniţi familiile care doresc să petreacă câteva ore de week-end în aer liber, în sânul naturii, savurând relaxarea propriu-zisă. Ne adresăm celor care doresc să evadeze câteva ore din cotidianul oferit de oraş.

La ce vă veţi putea aştepta?

Vă veţi putea culege flori cu mâna dumneavoastră în sacoşe de hârtie cumpărate la faţa locului respectiv vă puteţi imortaliza prin fotografii aceste clipe frumoase.

Veţi avea posibilitatea să degustati bunătăţi care au în componenţa lor această plantă minunată.
De asemenea, standul Lavandair vă va aştepta cu produsele specifice pe bază de lavandă:
-ulei esenţial de lavandă 100% pură şi naturală
-odorizante de maşină şi dulap cu ulei esenţial
-apă florală de lavandă 100% pură şi naturală
-perne aromatice
-săculeţe aromatice etc.

Totodată la faţa locului vor fi amenajate câteva standuri cu:
-gustări vegane
-specialităţi de cafea
-săpunuri şi produse cosmetice artizanale
-bijuterii şi accesorii vestimentare handmade
-ateliere şi activităţi în aer liber pentru copii
și alte SURPRIZE!

REGULAMENT - Reguli și condiții de participare:

Recoltarea florilor se poate face strict în sacoşele de hârtie cumpărate la faţa locului.
Preţul unei sacoşe este de 25 RON, care poate fi umplută în limita capacităţii acesteia.
Mărimea unei sacoşe este de 14x7x21 cm (lungime x lăţime x înălţime). Fiecare persoană îşi poate achiziţiona chiar şi mai multe sacoşe.

Pentru recoltare veţi avea nevoie de o foarfecă (de preferat ceva similar celei de tuns via) în cazul în care nu dispuneţi de aşa ceva veţi putea primi de la noi o foarfecă în custodie, in limita stocului disponibil, contra sumei de 10 lei. În momentul în care foarfeca va fi restituită veţi primi înapoi suma de 10 lei.

Copiii pot participa la eveniment sub stricta supraveghere cel puţin al unui adult insoţitor care va fi direct răspunzător de integritatea acestora. Este strict interzisă înmânarea către copii mici a ustensilelor de tăiat.

Este interzisă ruperea ramurilor şi a tijelor florale cu mâna, întrucât aceste acţiuni pot duce la compromiterea plantelor.

Vă atragem atenţia că lanul de lavandă atrage albinele. În cazul în care ştiţi că sunteţi alergici la întepătura de albină să aveţi asupra dumneavoastră SERUL ANTIDOT pe care obisnuiţi să-l folosiţi. Din experienţa noastră albinele din lanul de lavandă nu atacă dacă nu sunt deranjate de miros puternic, zgomot puternic, mişcări bruste etc..

Locaţia va putea fi vizitată în data de:
8 iunie 2018 (vineri) intre orele 14-19 sau
9 şi 10 iunie 2018 (sâmbăta - duminica) între orele 10-19,
sub rezerva vremii favorabile. În cazul în care va ploua, evenimentul va fi amânat pentru o dată ulterioară despre care vă vom anunţa pe facebook şi pe mail.

Locaţia exactă va fi transmisă pentru acele persoane care-şi exprimă intenţia de participare prin completarea formularului de înscriere. Datele solicitate în formular ne servesc la o cât mai bună organizare al evenimentului şi vor fi folosite DOAR în scopuri autorizate de dvs.