Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Lapte praf - Beneficii pentru consum

Lapte praf – Beneficii pentru consum

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
2433

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

După cum se știe, laptele pasteurizat obișnuit tinde să se acrească destul de repede. Prin urmare, a fost inventată de mult timp o alternativă de înlocuire a acestuia - lapte praf. Un astfel de lapte este convenabil în special în regiunile care nu au posibilitatea de a primi lapte natural proaspăt în fiecare zi. Și acest lapte este foarte convenabil de utilizat în scopuri culinare.

Mulți cumpărători sunt înclinați să creadă că laptele praf este doar un substitut chimic al laptelui natural proaspăt, considerând că nu conține decât substanțe chimice. Dar această opinie este profund greșită. Laptele praf nu este aproape în niciun caz inferior laptelui proaspăt de vacă, nici prin culoare, nici prin miros.

Lapte praf - Beneficii

Beneficiile laptelui praf sunt indicate în primul rând prin faptul că este fabricat din același lapte natural de vacă. În consecință, are aceleași calități. În primul rând, laptele natural este condensat, apoi uscat. Rezultatul este un lapte praf care are o durată mai mare de valabilitate decât laptele proaspăt pasteurizat. Un mare plus în favoarea laptelui praf este că nu este nevoie să îl fierbi, deoarece a fost deja tratat termic. Lapte praf conține vitamina B12, care este esențială persoanelor cu unele forme de anemie.

Acesta este tocmai avantajul laptelui praf și este cel mai benefic pentru astfel de pacienți. Laptele praf conține toate aceleași componente ca laptele proaspăt de vacă. Acestea sunt proteine și potasiu, carbohidrați și calciu, minerale și vitamine D, B1, A. Există, de asemenea, douăzeci de aminoacizi care sunt direct implicați în biosinteză.

Lapte praf – dezavantaje

Prejudiciul laptelui praf este predeterminat de calitatea materiilor prime. Adică, dacă vacile au mâncat pe pășuni periculoase din punct de vedere ecologic, laptele poate conține substanțe toxice, care, după prelucrarea laptelui proaspăt în lapte uscat, vor deveni mult mai multe. Insa, in general acest tip de lapte nu se gaseste in magazinele de prestigiu, asa cum este elaptepraf.ro. Prejudiciul laptelui praf se poate manifesta și la persoanele predispuse la reacții alergice la lapte și la produsele lactate, indiferent dacă este vorba de lapte proaspăt pasteurizat sau lapte praf. Așadar, putem presupune în siguranță că ”răul” laptelui praf este neglijabil. Numai depozitarea necorespunzătoare a acestui produs ii poate agrava valoarea gustului. Adică în condiții de temperaturi ridicate și umiditate ridicată.

Și totuși este dificil de spus cât de multe sunt beneficiile, comparativ cu daunele laptelui praf. În prezent se produc mai multe tipuri de lapte praf, cum ar fi instant, integral, fără gluten, pasteurizat etc. și diferă între ele prin procentul de substanțe, conținut caloric și domeniu de aplicare.

Domeniul principal de utilizare a laptelui praf este consumul în principal pentru bebeluși. Indicatorii sunt oarecum diferiți pentru bebeluși, față de persoanele adulte: proteine–36; grăsimi -1; zahăr din lapte - 52; umiditate - 5; minerale - 6; conținut caloric la 100 gr. - 373,3 kcal.

Autor

  • Digital Metrics
  • 0Partener de afaceri

  • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile.
  • Arad
  • 0743204060