Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

La Dolce Vita

Detalii sala evenimente

Adresa
Arad, Strada Poetului, nr. 1 C, Parc Industrial UTA
Telefon
0723324883, 0733937301, 0744551029
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
3391

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

La Dolce Vita Arad

Cu o amplasare relativ atipica pentru un restaurant dar beneficii multiple pentru clientii, in parcul industrial UTA cu intrare de pe strada Campul Linisti prin fata Banci Transilvania, iar de pe strada Poetului nr. 1 C pe landa noul cartier rezidential Arad, vis-a-vis de regionala Vamala.

La resaurantul La Dolce Vita, viata va poate fi dulce daca doriti sa petreceti un moment festiv din viata pentru ca noi organizam pentru dumneavoastra petreceri private, oferindu-va toate serviciile pentru un asemenea moment. Personal calificat bucatarie ultramoderna cu preparate rafinate romanesti si internationales va sta la dispozitie zilnic, meniu economics daca doriti sa serviti masa de pranz de luni pana vineri in conditii deosebites la un pret incredibil de 10 ron (pentru felul I, II si desert) iar daca nu aveti timp de deplasare venim noi la dumneavoastra.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Sala botez, Sala de evenimente, Sala de nunta
Numar de locuri: peste 200

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/