Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

La cine să apelăm când mor cei dragi în străinătate?

La cine să apelăm când mor cei dragi în străinătate?

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
964

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Moartea unei persoane dragi este fără doar și poate, cel mai dificil moment cu care ne putem confrunta în viață, iar atunci când decesul are loc în strainatate, lucrurile devin și mai dificil de gestionat în condițiile in care trebuie găsită rapid o companie care se ocupă de repatriere decedați; o companie care să repatrieze trupul neînsuflețit al persoanei dragi cât mai repede și cât mai ieftin posibil.

Firmele care se ocupă de transport funerar internațional, vor fi mereu la dispoziția familiilor greu încercate, iar mai mult decât atât, în afară de serviciul de consultanță oferit gratis, aceste firme ajută familiile îndoliate prin diferite alte servicii. Atunci când este nevoie de efectuarea unui transport funerar internațional, lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Nu se poate prelua trupul neînsuflețit pentru a porni spre casă, ca și când ar fi fost vorba despre o persoană aflată în viață.

Este necesar ca pentru ca un serviciu de repatriere decedați să poată avea loc, să fie obținute unele documente importante ale persoanei decedate, cum ar fi certificatul de deces. În plus, firma care repatriază decedați, se va ocupa și de obținerea pașaportului mortuar, acesta fiind un document obligatoriu, fără de care repatrierea nu poate avea loc. Atunci când toate documentele vor fi în ordine, sicriul (sicriul de zinc, special fabricat pentru repatriere decedați) va fi urcat în mașina, iar călătoria spre România va începe.

Dacă familia îndoliată a ales repatrierea pe cale terestră cu mașină funerară care este special omologată pentru transport funerar internațional, trupul neînsuflețit va fi transportat la adresa indicată de familie. Dacă familia a ales repatrierea mixtă (mașină+ avion), sicriul cu trupul neînsuflețit va fi transportat către cel mai apropiat aeroport, de unde va fi transportat pe cale aeriană spre România. La sosirea în țară, o altă echipa a companiei va prelua sicriul cu trupul neînsuflețit, pe care îl va transporta la destinație.

Dacă doriți să aflați care sunt costurile repatrierii, ei bine acestea sunt influențate de mai mulți factori. Țara din care este efectuată repatrierea, este un factor decisiv în stabilirea prețului repatrierii. Apoi, metodă aleasă pentru repatriere influențează foarte mult prețul, cu mențiunea că repatrierea mixtă (mașină + avion) cost mai mult decât un transport funerar internațional cu mașină.

Toate aceste informații și nu numai, le veți afla însă atunci când va veți confrunta cu o asemenea situație, și când veți lua legătura cu o firma care se ocupa de repatriere decedați, precum Airsalm, o firma de top care repatriază decedați din diferite țări europene, dar și din țări de pe alte continente.

Articol redactat de SEO365.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/