Arad

Jurnalistii romani pun Romania in Contact la BBC Academy

Jurnalistii romani pun Romania in Contact la BBC Academy

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2114

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Din cauza tot mai multor situatii conflictuale aparute intre persoane de nationalitatea romana si locuitorii altor tari, s-au creat tensiuni din punct de vedere politic, strategic si mediatic. In acest context, Campania “Nice to meet you”, initiata de publicatia “Romania in Contact” si agentia de comunicare Garajul de PR, isi propune sa schimbe parerea si viziunea strainilor fata de romani, dar mai ales a romanilor fata de propria tara. Astfel sa ne cunoatem valorile si cultura, incat sa le putem transmite si celorlalti. Schimbarea incepe cu noi, romanii care trebuie sa avem incredere in tara de origine.

„Romania in Contact” lanseaza provocarea Marii Intalniri cu jurnalistii, printr-un un concurs, in urma caruia 3 jurnalisti romani vor primi cate o bursa de studii la BBC Academy Londra.

Cum? E simplu!

Jurnalistii romani
trebuie sa publice minim 5 materiale (tv, radio, presa scrisa, online) prin care sa promoveze Romania si Campania “Nice to meet you”. Articolele trebuie sa fie publicate in decursul a 8 luni (10 februarie 2014- 10 octombrie 2014), ceea ce inseamna ca un articol (semnat de acelasi jurnalist) nu trebuie sa fie publicat la un interval mai mic de 15 zile. Jurnalistul, care doreste participarea in concurs trebuie, ca dupa fiecare publicare/aparitie a vreunui material/articol realizat, sa trimita un e-mail cu linkul sau aparitia difuzarii/publicarii respective. Garajul de PR va trimite un e-mail de confirmare dupa fiecare e-mail primit. In 20 octombrie 2014 vor fi desemnati cei 3 catigatori (neinsotiti) ai burselor la BBC Academy. Premiile acordate vor fi individuale (fara posibilitate de inlocuire a persoanei castigatoare). Premiile constau in cate un sejur (la finalul lunii noiembrie) de 5 nopti de cazare in Londra (cazare hotel 3*** si participarea in cadrul bursei BBC Academy).

In 1 decembrie 2014, Campania se va incheia la Londra printr-o gala, la care vor participa romanii de succes prezenti in revista, reprezentantii companiilor implicate in proiect si autoritati din Romania si Marea Britanie.

Despre Revista

Revista „ROMANIA IN CONTACT” este publicatia care prezinta povesti de succes ale romanilor de pretutindeni. Este o dovada a faptului ca romanii sunt competenti si competitivi, datorita valorilor umane conturate in tara din care au plecat – Romania. Realizata la Londra, intr-un tiraj semestrial de 20.000 buc, revista isi propune sa creeze conexiuni intre romani si straini si sa le arate acestora cultura si frumusetea tarii, sa aduca impreuna prieteni si astfel oamenii sa descopere Romania prin valorile umane pe care le are.

Pentru informatii suplimentare despre campanie va rugam sa ne contactati la:

Garajul de PR (facebook.com/garajuldePR)

Ioana-Georgiana Selner Pescovici – Communication Specialist
Tel.0726.08.06.32
E-mail: garajuldepr@yahoo.ro

pentru ca PR se face cu suflet, pentru oameni…