Arad

Job Shadow Day la Jandarmeria Arad

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
1613

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La nivel internațional este în desfășurare proiectul Job Shadow Day, care are ca scop orientarea în carieră a viitorilor absolvenți de liceu, oferindu-le posibilitatea ca, pe parcursul unei zile, să fie ,,umbra unui jandarm. Am fost invitați să participăm la acest proiect, iar cu această ocazie am primit vizita a patru elevi din cadrul Liceului Teoretic Sebiș, elevi selectați în urma interesului manifestat pentru această meserie.

Elevilor le-au fost prezentate aspecte din activitatea jandarmilor, atribuțiile și misiunile Jandarmeriei Române și a fost organizat un atelier cu o parte din tehnica din dotarea jandarmeriei.

La finalul zilei, elevii veniți în vizită la jandarmi, au găsit mai ușor răspunsuri la întrebările: ,,Ce vreau să devin după ce termin școala?, ,,Unde vreau să lucrez?”, ,,Care este cel mai potrivit loc de muncă pentru mine?. Credem că opțiunea inițială a elevilor a fost modificată, în sensul că, toți au afirmat că doresc să urmeze cursurile instituțiilor de învățământ ale Jandarmeriei Române.

Le urăm succes și îi așteptăm să facă parte din familia Jandarmeriei.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/