Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Jandarmii au fost solicitați să intervină într-un conflict

Jandarmii au fost solicitați să intervină într-un conflict

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
1238

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Azi, 09 iunie a.c., în jurul orei 02.30, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj la o societate comercială de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

Sesizarea a fost făcută de către angajații societății care au reclamat faptul că, doi clienți au provocat scandal în incinta societății comerciale, iar când personalul de pază a intervenit, conflictul a degenerat într-o încăierare, care a dus la vătămarea corporală a două persoane și distrugerea mai multor piese de mobilier.

Jandarmii au ajuns de urgență la adresa precizată, unde i-au indentificat pe toți participanții la scandal, iar pentru că doi bărbați necesitau urgent intervenția medicală de specialitate, au solicitat o ambulanță de la U.P.U Arad. Până la venirea ambulanței, jandarmii le-au acordat primul ajutor.

La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi protagoniști ai scandalului.

Având în vedere că ,,încăierarea“ ,,distrugerea“ și ,,lovirea și alte violențe“ constituie infracțiuni, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii le-au întocmit tuturor participanților la scandal, respectiv șase bărbați, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/