Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Jandarmi inaintati in grad la termen

Jandarmi inaintati in grad la termen

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 10 ani si 9 luni
Vizualizari
1573

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Jandarmi inaintati in grad la termen

Joi, 1 august a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc festivitatea înaintării în gradul următor, la termen, a cadrelor militare.

Ceremonialul militar a fost condus de domnul colonel Axenti Nicolae-Sorin inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, care a dat citire ordinelor de înaintare în grad. Astfel, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul următor cinci ofiţeri, iar prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost înaintaţi, în gradul următor, 32 subofiţeri.
În cadrul ceremonialului militar, jandarmii arădeni înaintaţi în grad, au fost felicitaţi de către comanda inspectoratului şi de către toţi colegii.

Înaintarea în gradul următor, la termen, a cadrelor militare, are loc la data de 1 august a fiecărui an şi este prevăzută de Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare.
Gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calitării de cadru militar.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro