Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Îți plac proiectele DIY? Iată 5 aparate și unelte de care ai nevoie în atelierul tău

Îți plac proiectele DIY? Iată 5 aparate și unelte de care ai nevoie în atelierul tău

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
473

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pasiunile nu țin cont de vremea de afară, așa că, indiferent de sezon, asigură-te că ai toate cele necesare pentru a-ți pune în practică ideile de proiecte DIY. Fie că este vorba de o construcție adițională în curtea casei, obiecte de decor sau reparații, există o varietate generoasă de activități care îți vor face plăcere.

Ce poate fi mai important, în acest caz, decât uneltele potrivite și aparatura care îți face fiecare proiect mai ușor, plăcut și eficient. Iată câteva dintre acestea:

1. Polizor
Polizorul este o unealtă esențială, deoarece poate fi folosit într-o varietate de scopuri, de la tăiat, șlefuit, la îndepărtat rugina de pe anumite suprafețe, precum metalul. Acesta dispune de un disc rotativ folosit la materiale dure, precum metal, piatră, zidărie. Dacă ești pasionat de proiecte DIY care implică tăierea unor țevi sau îndepărtarea ruginii de pe porți sau alte construcții din jurul casei, optează pentru polizoare unghiulare Bosch și bucură-te de calitatea garantată de acestea. De asemenea, polizoarele se pot folosi în cadrul proiectelor de artă, în special în sculptură, dacă vrei să prelucrezi piatră sau metal.

2. Fierăstrău electric
Chiar și un tâmplar amator sau unul aflat la început de drum, are nevoie de un fierăstrău de calitate în atelier. Acesta este util în diverse proiecte DIY, de la construirea unor piese de mobilier, la instalarea rafturilor pentru garaj sau restaurarea unor obiecte mai vechi, pe care vrei să le incluzi în amenajarea locuinței. Acesta este folositor și atunci când trebuie să debitezi anumite materiale pentru a înlocui instalațiile vechi din casă. Un fierăstrău electric se poate folosi nu doar pentru a tăia lemnul, ci si metal, MDF sau PAL.

3. Pistoale de vopsit
Atât în ceea ce privește piesele de mobilier cărora vrei să le oferi un nou aspect și o nouă întrebuințare, cât și vopsirea pereților, poți face procesul mult mai simplu cu ajutorul unui pistol de vopsit. Acesta îți permite să aplici vopsea, grund, lac, materiale pentru lustruit și îți oferă avantajul principal de a aplica oricare dintre acestea cu precizie și eficiență. Nu doar că vei putea evita efortul fizic pe care îl presupune vopsirea cu pensula sau trafaletul, dar vei finaliza fiecare proiect mai rapid.

4. Truse de scule
Pentru a te asigura că ai la îndemână fiecare sculă necesară, în caz de urgențe sau când ai un plan deja stabilit, cel mai bine este să optezi pentru truse de scule. Acestea îți oferă siguranța ca nu-ți lipsește nimic din ceea ce influențează succesul unui proiect DIY. Iar dacă ai deja o trusă de scule, nu ezita să investești în piesele care îți lipsesc sau în accesoriile necesare.

5. Bormașini
Pentru a găuri și înșuruba ai nevoie de piesa de rezistență a oricărei locuințe și, mai ales, a unui atelier: bormașina. Fără aceasta te vei confrunta cu prea multe situații care te obligă să o împrumuți sau să o închiriezi, motiv pentru care merită să investești într-un model potrivit nevoilor tale. Ghidează-te după producătorii renumiți, după puterea bormașinii, dar și în funcție de nevoile tale specifice. În cadrul proiectelor DIY de acasă, o bormașină cu acumulator îți oferă suficientă libertate și ușurință în a o folosi.

În funcție de frecvența cu care te ocupi de proiecte DIY este important să ai în atelierul tău câteva unelte esențiale. Acestea nu doar că te ajută să explorezi toate posibilitățile în materie de bricolaj, dar se vor dovedi utile și în cazul unor urgențe pe care trebuie să le rezolvi singur.

Sursa foto: pexels.com