Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Irigarden

Detalii firma

Adresa
Arad, Strada Bodrogului, nr. 2-10
Telefon
0744310125
Categorie
Firme amenajare / intretinere
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
4995

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Irigarden Arad

Cu o experienta de peste sase ani in proiectarea si realizarea de sistem de irigat atat rezidentiale cat si publice SC IRIGARDEN SRL colaborator si distribuitor direct al firmei internationale Rain Bird va ofera o gama variata de produse si servicii.

Comercializam si realizam sisteme de irigat prin picurare, aspersie, microaspersie si ceata, sisteme de filtrare si instalatii de pompare. In cadrul departamentului de irigatii profesionale, va oferim echipamente de irigatii automatizate pentru gradini, spatii verzi, terenuri comerciale, terenuri de fotbal cu gazon natural.

Totodata ca solutii complete in irigatii automatizate pentru spatii verzi si terenuri sportive (fotbal, golf, tenis, etc), SC IRIGARDEN SRL, fiind o firma flexibila, va ofera si serviciul de proiectare specializata a fiecarei locatii individual.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre firma

Oferta: Sisteme irigatie

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro