Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Invitatie la un exercitiu de imaginatie in miez de toamna

Invitatie la un exercitiu de imaginatie in miez de toamna

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1285

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

A sosit toamna si e timpul culesului. Culegem ce am semanat si la propriu si la figurat. Haideti sa culegem impreuna "roadele" gandirii noastre. Suntem ceea ce gandim.

Sa purcedem la " recoltat". "Culesul" se face in tihna si pentru aceasta avem nevoie de o camera calda cu lumina difuza. Eventual lumina catorva luminari si parfumul placut al uleiurilor de candela. Timp de ora si mai bine, uiti de tine si de grijile zilnice. Te intinzi pe burta si te lasi purtat de atingerile fine si placute ale unei zeite cu trup de femeie moderna a zilelor noastre.

Muzica in surdina, in acorduri line te invita la o stare de reverie si relaxare. Uleiurile de masaj dau si ele o nota subtila de parfum natural. Mireasma lor te porta spre somn lin si odihnitor. In timp ce maseuza parcurge "pasii" in felul ei unic. Mainile maseuzei le simt pe spate, pe picioare pe tot corpul ca un dans al senzatiilor si fiorilor.
Maseuza are ceva anume care atrage, ceva greu de spus in cuvinte, vorbele ei calde, atingerile fine, felul de a se purta toate astea au importanta in timpul masajul.

"Omul sfinteste locul".