Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Insulele Gili: Un paradis turcoaz al Indoneziei

Insulele Gili: Un paradis turcoaz al Indoneziei

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1211

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Descoperă insulele Gili din Indonezia


Trei insule Gili absolut fermecătoare din care poți alege și în care paradisul te va învălui și te va prinde în vraja sa. Într-o vacanță exotică în Indonezia, nu ai cum să ratezi vizitarea insulelor Gili. Cu ape de un albastru turcoaz, insulele Gili stau liniștite în partea de nord-vest a insulei Lombok și poartă numele de Gili Air, Gili Meno și Gili Trawangan. Deși dezvoltarea din punct de vedere turistic a pornit cu Gili Air, fiind cea mai apropiată de insula Lombok, toate aceste trei insule Gili parcă sunt cumva neatinse de timp. Plajele albe se odihnesc la soare iar pe insulă vei descoperi diverse recifuri de corali și specii marine, apă de culoare turcoaz, palmieri. Cu alte cuvinte, un adevărat răsfăț pentru ochii turistului. Întrucât fiecare insulă Gili are ceva specific, le vom acorda atenție pe rând.

Gili Trawangan este cea mai extravagantă și cosmopolită dintre toate cele trei insule Gili. Cu alte cuvinte, dacă ajungi aici principala activitate de pe insulă este aceea de a petrece. Fiind cea mai dezvoltată dintre insule are și o gamă variată de restaurante și baruri, în care majoritatea turiștilor vin și petrec, mai ales că băutură este destul de ieftină și muzica diversă. Ce mai poți experimenta pe insula Gili Trawangan este scuba diving-ul, deoarece apa este turcoaz iar vizibilitatea este foarte bună pentru a explora peșteri, recifuri, epave.

Gili Meno este mai mică și mai liniștită în comparație cu Gili Trawangan și este singura insulă care are o comunitate locală, ce se axează și pe altceva în afară de turism, precum munca în plantațiile de nucă de cocos sau pescuitul. Este o insulă autentică unde vin de regulă turiștii care preferă o atmosferă mai retrasă și liniștită. Nefiind așa de populară precum Gili Trawangan nu există cazări de lux, iar apa ce vine la dușuri în bungalowuri este chair apă sărată din mare. Cu alte cuvinte, Gili Meno este o insulă autentică, liniștită, unde localnicii se comportă absolut natural ca și cum tu ai fi oaspetele lor, fiind în egală măsură foarte prietenoși.

Gili Air este la fel de interesantă, fiind cea mai aproape de insula Lombok reprezintă cumva un mix între cele două Gili. Cu ritmurile lui Bob Marley pe fundal, Gili Air este ceva mai liniștită decăt Gili Trawangan și are mai multe baruri și restaurante decât Gili Meno. Vă lăsăm pe voi să descoperiți ce minunății mai are de oferit Gili Air. Cert este că indiferent pe care dintre Gili alegi să mergi, vei cunoaște natura neatinsă și farmecul indonezian.
Descoperă Indonezia printr-un sejur exotic (vezi sejur Bali) și lasă-te purtat pe urmele mistice ale zeilor!

Filtre

Destinatii: Indonezia

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro