Arad

Instalarea si configurarea serverului

Instalarea si configurarea serverului

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
561

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai inchiriat un VPS, un server dedicat, ai cumparat un nou server la birou sau ai probleme cu vechiul server? Doresti sa iti actualizezi sistemul de operare, software-ul, sa instalezi programe noi pe server, sa utilizezi servicii noi, ai probleme de lucru cu aplicatiile? Furnizorul de servicii de administrare servere te poateajuta la rezolvarea tuturor problemelor cu serverul sau site-ul. De asemenea, furnizorul de servicii lucreaza cu sisteme de operare Windows si alte sisteme de operare. Instaleaza o singura data lucrul la instalarea de servere si site-uri, si apoi ofera suport non-stop pentru site si server.

Monitorizarea site-ului si a serverului Site-ul tau isi traieste propria viata.Insa, de ce a devenit inaccesibil ultima data? Serverul nu este disponibil, reteaua a disparut, desi se incarca 100% ? Singurasolutie este configurarea serverului si a sistemului de monitorizare a site-ului.In cazul unei probleme, tu sau administratorul veti fi primii care veti primi notificari despre posibilele probleme.

Optimizarea site-ului si a serverului Daca ai obosit sa astepti deschiderea paginii, si doresti ca site-ul tau sa zboare, contacteaza furnizorul de servicii de administrare servere pentru ajutor si iti va optimiza performanta site-ului si a serverului in cel mai scurt timp.

Protectia site-ului si a serverului La accesarea site-ului ai primit mesajul "Un virus a fost detectat pe site-ul tau"? Administratorii experimentati pot curata site-ul de virusi si pot configura protectia site-ului pentru viitor. Serverul tau nu raspunde, se face un atac DOS, un spam a fost trimis pe server. Furnizorul de servicii de administrare servere elimina efectele hacking-ului, configureaza securitatea serverului si protejeaza impotriva accesului neautorizat.

Virtualizare Virtualizarea iti permite sa maximizezi toate resursele serverului si sa implementezi un numar mare de aplicatii pe un singur server fizic. Virtualizarea poate fi construita pe software platit si liber. Contacteazafurnizorul de servicii de administrare servere si vei fi ajutat sa intelegi daca ai nevoie de virtualizare. In lumea moderna, organizatiile, atat mari cat si mici, genereaza tot mai multe informatii, le acumuleaza pe cele deja existente si utilizeaza mai multe aplicatii pentru lucru. Cresterea cantitatii de date necesita mai multe resurse pentru stocarea, procesarea si furnizarea de informatii. Daca tot timpul cumperi si extinzi numarul de servere fizice, atunci compania se va transforma in cele din urma intr-un centru de date. Astfel, apare o intrebare fireasca: cum sa rezolvi aceasta problema. In prezent, solutia la aceasta problema este virtualizarea, care iti permite sa maximizezi utilizarea tuturor resurselor serverelor fizice prin rularea serverelor virtuale pe ele.

Ce este virtualizarea Virtualizarea iti permite sa combini functional, independent, diferite sisteme de operare, care ruleaza pe acelasi server fizic si, in acelasi timp, sa utilizeaza resursele maxime. Multe sisteme de operare independente sunt instalate pe un server fizic, fiecare avand propriile resurse dedicate. Astfel, avand doar unul sau doua servere fizice in birou, poti configura activitatea intregii infrastructuri (controler de domeniu, email hosting, server de fisiere, server de baza de date, server de aplicatii etc.)

Beneficiile virtualizarii
·Iti permite sa implementezi noi procese de afaceri in mai putin timp fara a achizitiona noi echipamente;
·Consum redus de energie;
·Reducerea timpilor de intrerupere, minimizand timpul de recuperare dupa un accident;
·Reducerea costurilor echipamentelor;
·Costuri reduse de intretinere si service;
·Cresterea rezistentei;
·Cresterea flexibilitatii managementului IT;
·Administrare la distanta, abilitatea de a retrage servicii la externalizare IT;
·Unificarea software-ului;
·Cresterea securitatii.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369