Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Infracţiuni de braconaj piscicol sesizate de jandarmi

Infracţiuni de braconaj piscicol sesizate de jandarmi

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
1052

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Miercuri, 22 iunie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au desfășurat o acțiune ce a avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională sau penală din domeniul piscicol.
Pe timpul acțiunii ce a avut loc pe albia râului Mureș, în zona localităților Cicir și Frumușeni au fost depistate trei persoane care pescuiau prin metoda ”greblare”, cu ajutorul unor cârlige tip ”gafă metalică” și cu undițe prevăzute cu cârlig triplu.
Jandarmii au procedat la stabilirea identității persoanelor. Acestea sunt bărbați cu vârsta între 35 și 51 de ani, cu domiciliul în localitățile în apropierea cărora au fost depistați.
Având în vedere că „pescuitul cu japca, cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare” constituie infracțiune conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro