Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Inchirieriautomacarele.ro - Din pasiunea pentru macara de inchiriat am reusit sa mutam greutatile in locul clientilor Gerom Tour

Inchirieriautomacarele.ro – Din pasiunea pentru macara de inchiriat am reusit sa mutam greutatile in locul clientilor Gerom Tour

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
1676

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca aveti un proiect important de realizat pentru care aveti nevoie de utilaje din domeniul constructiilor, compania Gerom Tour dispune de numeroase echipamente printre ce dispun de cele mai moderne tehnologii printre care un indispensabilul dispozitiv: macara de inchiriat. Exista mai multe tipuri de macarale ce pot fi inchiriate:

  • automacarale U.M.T.
  • automacarale HYDROM
  • automacarale GROVE

Diferenta consta in capacitatea maxima a fiecaruia de ridicare (12,5 tone, 18 tone, respectiv 50 tone)

Apelati doar la servicii autorizate si utilaje atestate in legalitate!


Este important sa acordati o atentie deosebita, in privinta firmei specializata ce dispune de astfel de echipamente, pentru ca viata oamenilor sa nu fie pusa in pericol. Este important sa apelati la un partener de incredere si care sa dispuna de toate autorizatiile necesare ce atesta buna functionare a echipamentelor disponibile pentru inchiriere sau vanzare.

De la macara de inchiriat pana la automacara – De la camion pana la camion cu macara de inchiriat – Utilaje garantate de producatori recunoscuti in plan international


Compania GEROM TOUReste specializata in servicii de inchierere macarale, camioane si automacarale si dispune de numeroase astfel de echipamente. O echipa de consultanta dispune de toate informatiile in privinta beneficiilor fiecarui utilaj in parte, iar transportarea acestora la locul de constructii se realizeaza in cel mai scurt timp posibil astfel incat sa castigati timp, energie si bani pentru savarsirea corespunzatoare a proiectului aflat fie in curs de derulare, fie in faza incipienta.

Din anul 1997, Gerom Tour isi extinde tot mai mult serviciile de inchiriere macarale


In decursul experientei acumulate, dezvoltate incontinuu inca din anul 1997, Gerom Tour cauta si gaseste noi solutii pentru adaptarea echipamentelor din domeniul constructiilor in functie de cerintele pietei aflate intr-o schimbare progresiva. De aceea, orice macara de inchiriat are integrata tehnologii moderne ce indeplinesc toate criteriile sigurantei utilizarii sale si care protejeaza toti oamenii angrenati in proiectul aflat in curs de desfasurare.

InchirieriAutomacarale.ro – Dispozitivul macara de inchiriat este autorizat de ISCIR si in stare perfecta de functionare


Indiferent de anvergura proiectului, serviciul disponibil prin inchirieriautomacarale.ro de inchiriere macarale destinate activitatilor desfasurate pe santierele de constructii din domeniul civil sau mediul privat, este important ca fiecare echipament utilizat sa indeplineasca toti parametrii necesari pentru terminarea, in timp util, a constructiilor.

Automacarale si utilaje de constructii pentru ca orice vis sa fie construit in realitate


Accesati acest link: inchirieriautomacarale.ro si descoperiti numeroase modele de echipamente, utilaje si automacarale in functie de planul proiectului pe care doriti sa il indepliniti cu ajutorul celor mai performante aparate si masini. Domeniul de activitate al companiei Gerom Tour se bazeaza intotdeauna pe ideile si sugestiile clientilor si se adapteaza in conformitate cu cerintele acestora pentru a asigura cele mai eficiente servicii la preturi avantajoase.

Contact InchierieriAutomacarele.ro
Puteti suna la unul dintre numerele de telefon: 0726900900, 0722598189, 0374089365

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/