Arad

În drum spre Timișoara, si-a pierdut cartea de identitate la Arad

În drum spre Timișoara, si-a pierdut cartea de identitate la Arad

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
610

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

După o călătorie de peste 350 de km, în drum spre Timișoara, unde intenționa să-și depună actele pentru admiterea la facultate, o tânăra maramureșancă a hotărât să facă o pauză în municipiul Arad pentru a servi masa.

Probabil din neatenție, și-a pierdut cartea de identitate, aceasta fiind găsită de un cetățean în zona parcărilor marcate de pe BulevardulRevolutiei din mun. Arad.
Având în vedere că în zonă se afla o patrulă de jandarmi din cadrul IJJ Arad, cetățeanul i-a sesizat pe aceștia cu privire la actul găsit.

Prin demersurile făcute de personalul din cadrul Centrului Operațional al IJJ Arad, s-a contactat postul de poliție din comuna unde-și avea domiciliul, reușind într-un timp foarte scurt ca informația să ajungă la părinții acesteia.
Aceștia din urmă au anunțat-o telefonic, că este așteptată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Arad, pentru a-și recupera actul de identitate.

Deși se afla în apropierea municipiului Timișoara, aceasta s-a întors pentru aș recupera cartea de identitate, deoarece risca să nu-i fie acceptat dosarul la facultatea pe care dorește să o urmeze în viitor.
Mulțumim pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat, în acest fel, cheltuielile generate de un drum de peste 800 de km. nu au fost în zadar.