Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

In cautarea lui Mos Craciun

In cautarea lui Mos Craciun

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
427

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 5 decembrie 202218:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În căutarea lui Moș Crăciun

Aprinderea luminițelor în Bradul de Crăcin din centrul Aradului și a iluminatului festiv de sărbători din oraș va avea loc, luni, 5 decembrie 2022, la ora 18.00, pe platoul din fața Palatului Administrativ. Cei care vor fi prezenți în centrul Aradului vor putea să-l întâlnească și să se fotografieze cu Moșul. De asemenea, pentru cei mici, a fost pregătit un moment artistic cu Trupa Veselă „Țac-Pac“ din Arad, care va oferi un spectacol plin de muzică și culoare, intitulat „În căutarea lui Moș Crăciun“. În jurul orei 19.00, în centrul orașului este așteptat să sosească Moșul, care, împreună cu primarul Călin Bibarț va aprinde iluminatul festiv. După care, cei mici vor primi daruri.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: spectacole

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.